9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFestival Lego la Muzeul Etnografic

Festival Lego la Muzeul Etnografic

Muzeul Etnografic al Transilvaniei și Asociația Brickenburg organizează tradiționala expoziție din Săptămâna Fanilor Llego care se desfășoară în “Orașul comoară”, Ethnologia Galactica.

”Constituind una din principalele manifestări de acest gen din Europa Centrală și de Est, evenimentul va încerca și în acest an să aducă în atenția publicului o problemă fundamentală a societății, anume nevoia de gândire analitică, care nu poate fi dezvoltată decât prin studiu şi lectură”, spun organizatorii.

La eveniment va fi prezent Jan Bayer, înalt oficial al Lego Group,  coordonator al comunităților de fani Lego în zona Europei de Est şi a Asiei. La fel ca în fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilitățile de combinare a elementelor Lego şi vor putea asista la concursul de mașini de teren – care va avea loc în data de 31 mai. În data de 1 iunie se va desfășura concursul de viteză de construcție, adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 ani (împliniți) şi 14 ani (neîmpliniți), în limita a 100 de persoane care au vizitat Ethnologia Galactica.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă