16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFestivalul Untold 2016: Când se pun în vânzare primele abonamente şi la...

Festivalul Untold 2016: Când se pun în vânzare primele abonamente şi la ce preţ

Primele 5000 de abonamente pentru cea de-a doua ediție a festivalului Untold vor fi puse în vânzare începând de vineri, ora 18.00, doar pentru fanii pre-înregistrați. Prețul unui abonament este 222 lei, plus taxe în rețeaua Eventim, potrivit unui comunicat al organizatorilor, remis redacţiei.

„Biletele vor avea o politică de preț asemănătoare cu cea practicată în 2015, prețurile crescând progresiv, pe măsură ce se apropie festivalul sau sunt prezentanți noii artiști din line-up”, se arată în comunicatul citat.

Citește și: Când va avea loc a doua ediţie a Festivalului Untold

Organizatorii se pregătesc pentru o ușoară creștere a traficului general pe cele patru zile de festival, estimând între 65.000 și 70.000 de participanți pe zi.

„Perioada de pre-înregistrări pentru bilete și abonamente la UNTOLD 2016 a fost deschisă în urmă cu o lună și s-a bucurat de o receptivitate fantastică din partea fanilor. Peste 30.000 de fani și-au exprimat preferințele pentru line-up-ul ediției următoare”, se mai arată în comunicat.

Prima ediţie a Festivalului Untold s-a desfăşurat în perioada 30 iulie – 2 august, fiind evenimentul major din programul Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului.

Pe cele opt scene ale festivalului au cântat patru dintre cei mai îndrăgiţi artişti electro-dance-music din întreaga lume – Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike, alături de peste 150 de artişti internaţionali şi naţionali, printre care ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, DJ Premier, Aron Chupa, Foreign Beggars, Wilkinson, Tom Odell, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie.

Cele mai citite

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Mai mult de 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România

Cel puțin 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România. Ei au murit în încercarea de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă