16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialFiica lui Adrian Enache, atacată cu un briceag de paznicul blocului

Fiica lui Adrian Enache, atacată cu un briceag de paznicul blocului

Fiica lui Adrian Enache a fost atacată, sâmbătă, de paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei, informează Mediafax. 

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 06.00, la scurt timp după ce Diana Enache a ajunsla blocul în care locuieşte tatăl ei, în zona Băneasa. Tânăra a intrat în apartament şi, întrucât nu a putut să aprindă luminile, a mers la paznicul imobilului, pentru a-i cere să verifice siguranţele de la panoul electric.

În timp ce urcau scările, paznicul, în vârstă de 46 de ani, de origine libaneză, a scos un briceag şi a atacat-o pe fata cântăreţului Adrian Enache, producându-i răni în zona mâinilor. Diana Enache a reușit să fugă și să se refugieze la un hotel din apropierea blocului, de unde a anunțat poliția.

Fiica lui Adrian Enache a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru îngrijiri medicale, în timp ce agresorul a fost dus la audieri, la Secţia 2 Poliţie.

Paznicul le-a declarat anchetatorilor că Diana Enache i-a adus injurii şi că el nu a putut suporta acest lucru, mai ales că în această perioadă este Ramadanul, o sărbătoarea foarte importantă în religia sa.

Bărbatul a fost reţinut, iar anchetatorii cer instanţei arestarea lui preventivă, acesta fiind cercetat pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru abuz în serviciu, întrucât fapta s-a petrecut în timpul programului său de lucru, au mai spus sursele citate.

Cântăreţul Adrian Enache a depus plângere la poliţie pe numele agresorului.

Cele mai citite

Noua centrală de la Mintia, un proiect de 1,4 miliarde de euro, a primit acordul de mediu

Cel mai mare obiectiv industrial din România, noua Centrală de la Mintia, din Hunedoara, a primit acord de Mediu, anunţă Agenţia Naţională pentru Protecţia...

În Săptămâna Patimilor Ierusalimul e mai gol ca niciodată

E Săptămâna Patimilor, cea în care Iisus Hristos a luat asupra sa toate păcatele omenirii şi ne-a mântuit pe toţi. In toate bisericile se...

Kylian Mbappe, cel mai mare jucător din istoria PSG

Astăzi are loc cel de-al doilea meci din prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League, Borussia Dortmund - PSG, de la ora 22:00 Julien Laurens...
Ultima oră
Pe aceeași temă