14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea joi la TV

FOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea joi la TV

Dramele „Totul va fi bine”, „Charlie St. Cloud” și „Cântecul lebedei”, dar și comedia romantică „Kate și Leopold” sunt printre filmele pe care le puteți vedea, joi seară, pe posturile TV din România.

1. Totul va fi bine/Everybody's Fine (2009)

Regia: Kirk Jones
Cu: Kate Beckinsale, Robert De Niro
Gen film: Dramă
Durata: 99 minute

Filmul spune povestea unui bărbat văduv, pe nume Frank, care, după moartea soției, realizează că relația cu copiii săi este foarte rece, astfel că nu cunoaște foarte multe despre viața lor de zi cu zi. Din acest motiv, el decide să călătorească în diferite colțuri ale Statelor Unite, de la New York până la Las Vegas, în încercarea de a se apropia din nou de ei. Însă părerea sa despre viețile copiilor este doar un miraj.

Filmul va fi difuzat pe postul Paramount Channel, începând cu ora 20.00.

2. Charlie St. Cloud (2010)

Regia: Burr Steers
Cu: Zac Efron, Amanda Crew
Gen film: Dramă
Durata: 99 minute

Filmul spune povestea lui Charlie, un tânăr care își pierde fratele mai mic în urma unui accident rutier. Tragedia îl face pe tânăr să renunțe la planurile sale de viitor și să rămână în orășelul natal. După ce fosta sa colegă de liceu, Tess, se întoarce acasă pe neașteptate, Charlie își dă seama că trebuie să facă o alegere: să respecte promisiunea făcută fratelui său, înainte ca acesta să moară, sau să-și continue viața cu fata de care tocmai se îndrăgostise.

Filmul va fi difuzat pe postul Digi film, începând cu ora 20.00.

3. Cântecul lebedei/The Looking Glass (2015)

Regia: John D. Hancock
Cu: Dorothy Tristan, Grace Tarnow
Gen film: Dramă
Durata: 110 minute

După decesul mamei sale, Julie, în vârstă de 13 ani, se mută cu bunica sa, Karen, o fostă cântăreață de succes. Julie își descoperă întâmplător talentul moștenit de la bunica sa și, odată cu el, descopetă ceea ce o face fericită.

Filmul va fi difuzat pe postul HBO, începând cu ora 21.15.

 

4. Kate and Leopold (2001)

Regia: James Mangold
Cu: Hugh Jackman, Meg Ryan
Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 121 minute

Kate McKay este o femeie modernă, care își dorește să aibă succes în lumea corporatistă. Însă viața ei este dată peste cap de fostul său iubit, Stuart, care descoperă o poartă a timpului, prin care îl aduce pe stră-străbunicul său, din anul 1867 în lumea modernă în care trăiește Kate.

mileniu pe stră-străbunicul lui, Leopold (Hugh Jackman), care trăia în anul 1867.

Filmul va fi difuzat pe postul TV 1000, începând cu ora 21.30.

5. The Expendables 3: Eroi de sacrificiu (2014)

Regia: Patrick Hughes
Cu: Sylvester Stallone, Mel Gibson, Jet Li, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger
Gen film: Acţiune, Aventuri, Thriller
Durata: 126 minute

Filmul spune povestea „eroilor de sacrificiu”, care decid să îl confrunte pe cel care a înființat gruparea, întrucât a devenit un mercenar lipsit de scrupule.

Filmul va fi difuzat pe postul Film +, începând cu ora 21.45.

Totodată, pe posturile de TV din România vor mai fi difuzate, joi seara, și filmele: „Ramân cu tine” (1982) – Prima TV, începând cu ora 20.30, „Good Kill” (2014) – Digi Film, 21.40, „20 30 40” (2004) – Sundance Channel, începând cu ora 21.05, „Meteor (1979)” – TNT, începând cu ora 19.50, „Nebunia Almayer/La folie Almayer” (2011) – Sundance Channel, începând cu ora 19.00.

 

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă