12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Recomadări: Ce filme puteți vedea luni la TV

FOTO + VIDEO. Recomadări: Ce filme puteți vedea luni la TV

Dramele „Darul lui Jonas”, „Răsărit de soare” și „Roșu ca sângele” sunt printre filmele pe care le puteți vedea, luni seara, pe posturile TV din România.

1. Darul lui Jonas/The Giver (2014)

Regia: Phillip Noyce
Cu: Meryl Streep, Odeya Rush, Brenton Thwaites, Jeff Bridges, Taylor Swift
Gen film: Dramă, Fantastic, SF
Durata: 97 minute

Deși se află într-o societate ce pare a fi perfectă, din care durerea, războiul, suferința, diferențele sau alegerile lipsesc, un tânăr învață, de la un bărbat mai în vârstă, despre suferința și împlinirile lumii reale.

Filmul va fi difuzat pe Digi Film, începând cu ora 21.35.

2.Îngeri și Demoni/Angels & Demons (2009)

Regia: Ron Howard
Cu: Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor
Gen film: Mister, Thriller
Durata: 138 minute

Specialistul în simbologie de la Harvard, Robert Langdon, încearcă să pună cap la cap o detaliile unei crime și să prevină un atac terorist care ar putea pune în pericol Vaticanul.

Filmul va fi difuzat pe AXN, începând cu ora 21.00.

 

3. Rasarit de soare/Rising Sun (1993)

Regia: Philip Kaufman
Cu: Sean Connery, Wesley Snipes
Gen film: Dramă
Durata: 125 minute

O prostituată este găsită moartă după o petrecere la o firmă japoneză. Detectivul Web Smith este trimis să investigheze cazul, însă înainte să ajungă acolo, cineva îi sugerează să îl contacteze pe John Connor, un fost căpitan de poliție, specializat pe afaceri japoneze. Pentru Smith, cazul pare unul destul de simplu, însă Conor îl avertizează că au de-a face cu o situație complexă.

Filmul va fi difuzat pe Film +,, începând cu ora 20.00.

 

4. Roșu ca sangele/Blood Red (1989)

Cu: Eric Roberts, Giancarlo Giannini, Dennis Hopper, Julia Roberts
Gen film: Dramă
Durata: 91 minute

Filmul spune povestea unei familii siciliene care a emigrat în America cu mult timp în urmă și care locuiește în California, unde produce vin. Problemele încep să apară când un bărbat influent începe să se comporte ca un șef local.

Filmul va fi difuzat pe AMC, începând cu ora 18.05.

5. Istoria oficială/La historia oficial (1985)

Regia: Luis Puenzo
Cu: Héctor Alterio, Norma Aleandro, Chunchuna Villafañe
Gen film: Dramă, Istoric, Război
Durata: 112 minute

Filmul spune povestea unei profesoare de istorie care, după căderea regimului militar care a condus Argentina între anii 1976 și 1983, își propune să descopere cine este mama fiicei sale adoptive.

Filmul va fi difuzat pe Cinemax, , începând cu ora 21.00.

 

Totodată, luni seara mai puteți vedea la TV și filmele: „Bună seara, doamnă Campbell/Buona Sera, Mrs. Campbell” (1968) – AMC, 19.35; „Racheta lui Homer/October Sky” (1999) – TV1000, 19.30; „Impostorul/Impostor” (2001) – TV1000, 21.20; „Shanghai Surprise” (1986) – Sundance Channel, 21.25; „Jurământul/The Vow” (2012) – FILMCAFE, 22.00; „Imperiul dispărut/Vanished Empire” (2008) – TVR1, 22.10.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă