10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea joi la TV

FOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea joi la TV

Filmele istorice „Complicele” și „Am fost 16”, cât și drama „Orele”, sunt printre filmele pe care le puteți vedea, joi seara, pe posturile TV din România.

1.Complicele/The Conspirator (2010)

Regia: Robert Redford
Cu: James McAvoy, Robin Wright, Alexis Bledel
Gen film: Dramă
Durata: 122 minute

Filmul spune povestea lui Mary Surratt, presupusa complice a lui John Wilkes Booth în conspirația asasinării președintelui american Abraham Lincoln.

Filmul va fi difuzat pe Paramount Channel, începând cu ora 19.30.

2. Am fost șaisprezece (1979)

​Regia: Mircea George Cornea
Cu: Ion Caramitru, Sebastian Papaiani
Gen film:  Dramă, Război
Durata: 81 minute

Un grup de ofițeri și soldați români apără, cu prețul vieții, un grup nodal din Budapesta, care se află în drumul hitlerițtilor spre Munții Tatra. Pe măsură ce batalionul e decimat, supraviețuitorii rememorează cele mai importante momente.

Filmul va fi difuzat pe Prima Tv, începând cu ora 20.30.

3. War Room (2015)

Regia: Alex Kendrick
Cu: T.C. Stallings, Priscilla C. Shirer, Michael Jr., Karen Abercrombie
Gen film: Dramă
Durata: 120 minute

Filmul spune povestea unui cuplu a cărei căsnicii a devenit o zonă de război, în care victimă colaterală este fiica lor. Însă Elizabeth decide, cu ajutorul unei femei mai în vârstă, pe nume Clara, să lupte pentru familia sa, nu împotriva soțului ei, Tony.

Filmul va fi difuzat pe postul HBO, începând cu ora 21.05.

4. Orele/The Hours (2002)

Regia: Stephen Daldry
Cu: Nicole Kidman, Julianne Moore, Meryl Streep
Gen film: Dramă
Durata: 114 minute

Trei femei din trei epoci sunt legate unele de celălalte printr-o poveste scrisă de Virginia Woolf, „Doamna Dalloway”. Prima poveste o prezintă pe scriitoarea Virginia Woolf, care locuiește într-o suburbie a Londrei, la începutul anilor `20, luptându-se cu o boală mentală, în timp ce lucrează la primul său mare roman. A doua poveste o are în centru pe Laura Brown, mamă și soție din Los Angeles care, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial citește romanul, care are un impact profund asupra sa. Clarissa Vaughn este personajul central în New York-ul zilelor noastre, o doamnă Dalloway modernă.

Filmul va fi difuzat pe Paramount Channel, începând cu ora 22.00.

5. Profă rea, dar buuună/Bad Teacher (2011)

Regia: Jake Kasdan
Cu: Justin Timberlake, Cameron Diaz
Gen film: Comedie
Durata: 92 minute

Filmul spune povestea unei profesoare lipsită de profesionalism. Ea are un stil de viață foarte nesănătos, iar situația se complică când logodnicul ei o părăsește. Astfel, femeia își pune în gând să cucerească un profesor suplinitor care are o familie înstărită. Însă inițiativa lui Elizabeth nu este lipsită de obstacole: ea trebuie să concureze cu o altă profesoară și să îl evite pe profesorul de gimnastică, care nu îi dă pace.

Filmul va fi difuzat pe Pro TV, începând cu ora 20.30.

Totodată, pe posturile TV din România mai puteți vedea, joi seara, și filmele: „Nu vom avea niciodată Parisul/We'll Never Have Paris” (2014) – HBO, începând cu ora 19.00,  „Pirații marelui lac sărat/Pirates of the Great Salt Lake” (2006) – Filmbox, începând cu ora 19.20, „Gravidul/Junior” (1994) – Digi Film, începând cu ora 20.00 „Alertă de grad zero/White House Down” (2013) – VOX, începând cu ora 21.15, „Muzica inimii/Music of the Heart” (1999) – TV 1000, începând cu ora 19.30.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă