18.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea joi la TV

FOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea joi la TV

Dramele „Pacientul englez” și „O întâlnire”, cât și thrillerul „Jocul” sunt printre filmele pe care le puteți vedea, joi seara, pe posturile TV din România.

1. Pacientul englez/The English Patient (1996)

Regia: Anthony Minghella
Cu: Ralph Fiennes, Kristin Scott Thomas
Gen film: Dramă, Război, Romantic, Dragoste
Durata: 162 minute

Filmul spune povestea contelui Almasy care, la finalul celui de-al Doilea Război Mondial este trimis de Societatea Regală Britanică de Geografie să cerceteze deșertul Sahara. El este victima unui accident aviatic și ajunge să fie îngrijit de o infirmieră căreia îi va spune povestea vieții sale.

Filmul va fi difuzat pe Paramount Channel, începând cu ora 20.30.

2. Jocul/The Game (1997)

Regia: David Fincher
Cu: Michael Douglas, Sean Penn
Gen film: Thriller
Durata: 128 minute

Filmul spune povestea lui Nicholas, un afacerist de succes, care primește un cadou neobișnuit de la fratele său Conrad, cu ocazia zilei de naștere. Astfel, viața sa se transformă într-un joc care va avea consecințe neprevăzute.

Filmul va fi difuzat pe postul Digi Film, începând cu ora 19.00.

3. Insula interzisă/Forbidden Island (1959)

Regia: Charles B. Griffith
Gen film: Aventuri
Durata: 66 minute

Un bărbat încearcă să recupereze un smarald de pe un vas scufundat, înainte ca hoții să afle de existența sa. Astfel, Stuart o convinge pe Joanne să se dea drept soța sa, astfel încât să formeze o echipă de scafandri care să caute piatra prețioasă. Situația se complică când scafandrii încep să moară, în mod misterios.

Filmul va fi difuzat pe postul Pro Cinema, începând cu ora 19.00.

4. O întâlnire/Une rencontre (2014)

Regia: Lisa Azuelos
Cu: Sophie Marceau, François Cluzet
Gen film: Dramă
Durata: 81 minute

Filmul spune povestea lui Pierre și a lui Elsa, care se îndrăgostesc unul de celălalt. Însă principiile lor sunt mai presus de sentimente: Pierre își iubește soția, iar Elsa a jurat că nu va avea o relație cu un bărbat căsătorit.

Filmul va fi difuzat pe postul HBO, începând cu ora 22.20.

5. Al naibii tratament!/Anger Management (2003)

Regia: Peter Segal
Cu:. Jack Nicholson, Adam Sandler
Gen film: Comedie
Durata: 101 minute

Filmul spune povestea unui bărbat care își iese din fire la bordul unui avion, astfel că este condamnat să meargă la ședințe de tratament, pentru a învăța să-și stăpânească furia. Departe de a-l ajuta, însă, psihiatrul pare să îl bulverseze și mai tare pe bărbat.

Filmul va fi difuzat pe Filmcafe, începând cu ora 22.00.

Totodată, pe posturile TV din România mai puteți vedea, joi seara, și filmele: „Springsteen & I” (2013) – Sundance Channel, începând cu ora 19.00, „Patch Adams, un doctor trăsnit/Patch Adams” (1998) – TV1000, începând cu ora 19.05,  „ Best Seller” (1987) – AMC, începând cu ora 19.55, „Luptând cu focul/Fire with Fire” (2012) – Film +, începând cu ora 20.00, „Expresul de Buftea” (1978) – Prima TV, începând cu ora 20.30, „Functionarii/Clerks” (1994) – Cinemax, începând cu ora 21.00.

Cele mai citite

Șeful CE nu va exclude cooperarea cu parlamentarii de extremă-dreapta ai Europei

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a răspuns din nou criticilor care au denunţat disponibilitatea sa de a coopera cu grupurile de dreapta...

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...

Colegiul Medicilor se contrazice cu Rafila în privința poliței de asigurare

Colegiul Medicilor a transmis, sâmbătă, o reacție la declarațiile ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, privind noua lege a malpraxisului, conform g4media.ro. Ministrul Rafila a declarat vineri...
Ultima oră
Pe aceeași temă