26.4 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea joi la TV

FOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea joi la TV

Dramele  „Mother of George” și „Capcanele tinereții”, cât și thrillerul „Identitate”, sunt printre filmele pe care le puteți vedea, joi seara, pe posturile TV din România.

1. Mother of George (2013)

Regia: Andrew Dosunmu
Cu: Danai Gurira, Isaach De Bankolé, Yaya DaCosta
Gen film: Dramă
Durata: 107 minute

Adenike și Ayodele sunt un cuplu nigerian care Brooklyn, care își doresc să conceapă un copil, însă fără niciun rezultat. Din acest motiv, Adenike decide să ia o decizie riscantă, care fie îi va salva familia, fie i-o va distruge.

Filmul va fi difuzat pe postul Sundance Channel, începând cu ora 21.25.

 

2. Capcanele tinereții/Daydream Nation (2010)

Regia: Michael Goldbach
Cu: Josh Lucas, Kat Dennings, Reece Thompson
Gen film: Dramă, Romantic

O adolescentă populară se mută într-un orășel de provincie, după moartea mamei sale. Situația se complică atunci când îl seduce pe unul dintre profesorii săi, dar și pe unul dintre colegi.

Filmul va fi difuzat pe postul ProCinema, începând cu ora 22.30.

 

3. Identitate/Identity (2003)

Regia: James Mangold
Cu: John Cusack, Ray Liotta, Amanda Peet
Gen film: Mister, Thriller
Durata: 91 minute

Zece persoane, care nu se cunosc între ele, se refugiază într-un motel, în timpul unei furtuni teribile. Sentimentul de siguranță dispare pe măsură ce clienții motelului încep să moară, unul câte unul.

Filmul va fi difuzat pe Digi Film, începând cu ora 20.00.

 

4. Willy Wonka și fabrica de ciocolată/Willy Wonka and the Chocolate Factory (1971)

Regia: Mel Stuart
Cu: Gene Wilder
Gen film: Comedie, Familie, Fantastic, Muzical
Durata: 100 minute

 Charlie este un băiat sărac, forțat să muncească pentru familia sa. El este unul dintre cei cinci câștigători ai unei excursii în interiorul celei mai faimoase fabrici de ciocolată din lume: Willy Wonka Chocolate Factory. Pe măsură ce copiii se lasă purtați în lumea magică din interiorul fabricii, ei încep să dispară, ultimul rămas fiind Charlie.

Filmul va fi difuzat pe TNT, începând cu ora 18.10.

5. Marele Stan/Big Stan (2008)

Regia: Rob Schneider
Cu: David Carradine, Rob Schneider
Gen film: Acţiune, Comedie
Durata: 107 minute

Filmul spune povestea unui avocat corupt, Stan, care află că va merge la închisoare. El angajează un specialist în arte marțiale care să îl învețe cum să facă față vieții în închisoare.

Filmul va fi difuzat pe ProTv, începând cu ora 21.30.

Totodată, pe posturile Tv din România mai puteți vedea, joi seara, și filmele: „The Taiwan Oyster” (2012) – Sundance Channel, începând cu ora 19.30, „Dincolo de padurea Sherwood/Beyond Sherwood Forest” (2009) – Paramount Channel, începând cu ora 18.35, „Cum m-am rătăcit/How I Got Lost” (2009) – Filmbox Plus, începând cu ora 19.05, „Jurnalul unei adolescente/The Diary of a Teenage Girl” (2015) – Cinemax,  începând cu ora 19.20, „Echilibru/Equilibrium” (2002) – Paramount Channel, începând cu ora 20.30, „Adolescența/Rich In Love” (1992) – AMC, începând cu ora 21.15.

 

Cele mai citite

Gabriela Firea vrea investiții mai mari în Cultura Capitalei

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat vineri că şi-ar dori să se aloce fonduri mai mari din bugetul municipalităţii pentru Cultură,...

Român, arestat pentru spionaj în favoarea Rusiei

Un cetăţean român a fost arestat preventiv, fiind acuzat de procurorii DIICOT de infracţiunea de trădare, după ce a trimis la Ambasada Rusiei de...

Un diplomat al Ambasadei Rusiei la București, declarat persona non grata în România

Un diplomat din cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti a fost declarat, vineri, persona non grata pe teritoriul României, informează Ministerul Afacerilor Externe. Potrivit MAE,...
Ultima oră
Pe aceeași temă