15.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO: Recomandări: Ce filme puteți vedea luni la TV

FOTO + VIDEO: Recomandări: Ce filme puteți vedea luni la TV

Dramele „ Toți oamenii regelui” și „Lumea e a mea”, dar și comediile „De la capăt” și „Supa de varză” pot fi văzute, lunii seară, pe posturile TV din România.

1. Toți oamenii regelui/All the King's Men (2006)

Regia: Steven Zaillian
Cu: Anthony Hopkins, Sean Penn, Mark Ruffalo, Jude Law
Gen film: Dramă
Durata: 140 minute

Filmul spune povestea unei lumi în care puterea absolută corupe definitiv. Astfel, „Boss" Willie Stark este un politician sudist care se ridică spectaculos la putere, însă căderea este pe măsură. În joc intră tot felul de personaje, printre care și un fost reporter, Jack Burden, care alimentează, fără să vrea, ambițiile politice corupte ale lui Stark.

 Filmul va fi difuzat pe postul TV1000, începând cu ora 19.20.

 

2.De la capăt/Starting Over (1979)

Regia:Alan J. Pakula
Cu: Burt Reynolds, Kevin Bacon
Gen film: Comedie
Durata: 105 minute

Filmul spune povestea lui Phil, un scriitor care încearcă să își regăsească fericirea, după ce trece printr-un divorț. Cu toate acestea, lăsarea în urmă a trecutului se dovedește a fi un lucru foarte dificil.

Filmul va fi difuzat pe postul Cinemax, începând cu ora 21.00

 

3.Lumea e a mea (2015)

Regia: Nicolae Constantin Tănase
Cu: Ana Maria Guran
Gen film: Dramă
Durata: 104 minute

Lumea e a mea este o dramă despre generația 2000, care aduce în prim-plan povestea Larisei, o adolescentă din Constanța. Larisa vrea multe de la viață: bani, valoare, influență, popularitate și respect. Și acum, fiind îndrăgostită, va face totul pentru a le obține.

Filmul va fi difuzat pe postul HBO, începând cu ora 22.00.

 

4. Very Good Girls (2013)

Regia: Naomi Foner
Cu: Dakota Fanning, Demi Moore, Elizabeth Olsen
Gen film:Dramă

Filmul spune povestea a două tinere prietene din New York, care fac un pact. Însă ele se îndrăgostesc de același bărbat, un artist stradal, ceea ce le pune prietenia la încercare.

Filmul va fi difuzat pe postul TV1000, începând cu ora 21.30.

5. Supa de varză/La soupe aux choux (1981)

​Regia: Jean Girault
Cu: Louis de Funès, Claude Gensac
Gen film: Comedie, SF
Durata: 98 minute

Claude Ratinier, supranumit Le Glaude, este un țăran bătrân care locuiește la țară împreună cu vechiul său prieten Francis Chérasse, cunoscut ca Le Bombé. Cei doi trăiesc într-un stil rural în comparație cu restul lumii care s-a modernizat. Claude și Francis stau mai tot timpul beți și mănâncă supă de varză. Într-o noapte, un extraterestru coboară în curtea lor, astfel că lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Filmul va fi difuzat pe postul TNT, începând cu ora 19.05.

 

Totodată, pe posturile de TV din România vor mai fi difuzate, luni seara, și filmele:  „Captivi în școală/The Deadliest Lesson” (2008) – Filmbox Plus, începând cu ora 19.15, „Febră Rock and Roll/American Hot Wax” (1978) – CineMAX, începând cu ora 19.25, „Force of Execution” (2013) – Film +, începând cu ora 20.00, „Cum m-am rătăcit/How I Got Lost” (2009) – Filmbox Plus, începând cu ora 20.35, Toate visele îndrăznețe/Als wir träumten” (2015) – Cinemax 2, începând cu ora 21.00.

Cele mai citite

SUA vor lua măsuri după ce Georgia a adoptat legea controversată privind “influenţa străină”

Statele Unite(SUA) examinează "măsuri" de retorsiune după ce Georgia a votat o lege controversată privind "influenţa străină", a afirmat miercuri şeful diplomaţiei americane, Antony...

SUA vor lua măsuri după ce Georgia a adoptat legea controversată privind “influenţa străină”

Statele Unite(SUA) examinează "măsuri" de retorsiune după ce Georgia a votat o lege controversată privind "influenţa străină", a afirmat miercuri şeful diplomaţiei americane, Antony...

Panică la sediul Comitetului Național Republican din Washington: un pachet suspect care conținea două fiole de sânge a fost livrat în clădire

Sediul Comitetului Național Republican din Washington a fost evacuat pentru scurt timp miercuri după ce un pachet suspect care conținea două fiole de sânge...
Ultima oră
Pe aceeași temă