19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea marți la TV

FOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea marți la TV

Dramele „Confesiunea unui anonim” și „Un antrenor de legendă”, cât și comediile „Fustangii” și „Cu nașul la psiholog”, sunt printre filmele pe care le puteți vedea, marți, pe posturile TV din România.

1. Confesiunea unui anonim/The Man Who Wasn't There (2001)

Regia: Joel Coen
Cu: Frances McDormand, Billy Bob Thornton
Gen film: Crimă, Dramă, Film noir
Durata: 116 minute

Filmul spune povestea unui frizer umil, Ed Crane, care își bănuiește soția că ar avea o aventură cu șeful ei. El decide să îi șantajeze pe cei doi, pentru a-și deschide o spălătorie chimică, însă lucrurile se complică atunci când bărbatul comite accidental o crimă, pentru care va fi acuzată soția sa, Doris.

Filmul va fi difuzat pe postul TV1000, începând cu ora 21.30.

2. Un antrenor de legendă/When the Game Stands Tall (2014)

Regia: Thomas Carter
Cu: Jim Caviezel, Alexander Ludwig, Laura Dern
Gen film: Dramă, Sport
Durata: 115 minute

Filmul este inspirat din viața unui antrenor legendar din istoria sportului amator, Bob Ladouceur. Bărbatul preia echipa de fotbal american a liceului La Salle, care se zbătea în mediocritate și o transformă într-o legendă, câștigând 151 de meciuri consecutiv.

Filmul va fi difuzat pe postul Digi Film, începând cu ora 20.00.

3. Locuri întunecate/Dark Places (2015)

Regia: Gilles Paquet-Brenner
Cu: Sterling Jerins, Nicholas Hoult, Drea de Matteo, Christina Hendricks, Charlize Theron
Gen film: Dramă, Mister, Thriller
Durata: 113 minute

Singura supraviețuitoare a unei crime, Libby Day, și-a acuzat fratele pentru uciderea mamei și surorilor sale, în copilărie. După 25 de ani, câțiva investigatori o conving pe Libby să reexamineze evenimentele din acea noapte și, pe măsură ce noi informații ies la lumină, Libby începe să se îndoiască de mărturia depusă.

Filmul va fi difuzat pe postul HBO, începând cu ora 21.00.

4. Fustangii/Les infidèles (2012)

Regia: Emmanuelle Bercot, Fred Cavayé, Alexandre Courtès, Jean Dujardin, Michel Hazanavicius, Jan Kounen, Eric Lartigau, Gilles Lellouche
Cu:  Jean Dujardin, Gilles Lellouche
Gen film: Comedie
Durata: 109 minute

Filmul prezintă infidelitatea masculină din perspectiva a șapte regizori.

Filmul va fi difuzat pe postul PRO Cinema, începând cu ora 22.30.

5. Cu nașu' la psihiatru/Analyze This (1999)

Regia: Harold Ramis
Cu: Robert De Niro, Billy Crystal
Gen film: Comedie
Durata: 103 minute

Paul Vitty este capul mafiei din New York, ce este nevoit să apeleze la serviciile unui psiholog, din cauza unor atacuri de panică. Astfel, gangsterul ajunge să petreacă mai mult timp pe canapeaua roșie a psihologului, decât cu prietenii săi mafioți.

Filmul va fi difuzat pe postul TNT, începând cu ora 20.30.

Totodată, pe posturile TV din România mai puteți vedea, marți seara, și filmele: „El Dorado” (2010) – Filmbox Premium, începând cu ora 22.30, „Non-Stop” (2014) – Film +, începând cu ora 21.45, „Shanghai Surprise” -Sundance Channel, începând cu ora 19.00, „Două săptămâni/Two Weeks” (2006) – AMC, începând cu ora 19.25, „Vânzătorul de iluzii/Leap of Faith” (1992) – Paramount Channel, începând cu ora 19.50, „Doamna Brown/ Mrs. Brown” (1997) – TV1000, începând cu ora 19.45, „Ultima misiune/ Ultimate Force” – Prima TV, începând cu ora 20.30, „Fetele din calendar/Calendar Girls” (2003) – Diva, începând cu or 21.00.

Cele mai citite

Pe timp de război, cresc acțiunile firmelor producătoare de armament

Acțiunile unor mari companii care produc echipamente militare au crescut semnificativ, în contextul războiului din Ucraina și, mai nou, al războiului din Orientul Mijlociu,...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...
Ultima oră
Pe aceeași temă