12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea miercuri la TV

FOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea miercuri la TV

Dramele „Până la capăt” și „Secretele nopții”, cât și filmul de război „Zona verde” sunt printre filmele pe care pe puteți vedea, miercuri seara, pe posturile TV din România.

1. Până la capăt/All the Way (2016)

Regia: Jay Roach
Cu: Bryan Cranston, Bradley Whitford, Anthony Mackie
Gen film: Biografic, Dramă

Filmul prezintă primul al la Casa Albă al lui Lyndon B.Johnson, care devine președintele SUA, după ce președintele Kennedy este asasinat. Printre provocările pe care le are de înfruntat sunt urmările războiului din Vietnam și promulgarea Legii pentru drepturi civile.

Fimul va fi difuzat pe HBO, începând cu ora 20.00.

2. Secretele nopții/Die Welle (2008)

Regia: Dennis Gansel
Cu: Jürgen Vogel, Frederick Lau
Gen film: Dramă
Durata: 101 minute

Un profesor de istorie contemporană recurge la un experiment, în cadrul cursului despre totalitarism, pe care trebuie să îl predea. Astfel, el încearcă să le arate studențlor săi cum ar fi viața sub dictatură, însă lucrurile iau o întorsătură neaștptată.

Filmul va fi difuzat pe postul Filmbox, începând cu ora 22.00.

3. ​Cercul roșu/Le cercle rouge (1970)

Regia: Jean-Pierre Melville
Cu: Yves Montand, Alain Delon
Gen film: Crimă, Thriller
Durata: 140 minute

Filmul spune povestea lui Corey, un bărbat care gata să își reia stilul de viață, după ce este eliberat din închisoare. Însă experiența nu îl schimbă deloc, astfel că el începe să comită, din nou, numeroase nelegiuri.

Fimul va fi difuzat pe TVR 2, începând cu ora 19.20.

4.Zona verde/Green Zone (2010)

Regia: Paul Greengrass
Cu: Jason Isaacs, Matt Damon
Gen film: Acţiune, Dramă, Război
Durata: 115 minute

Acțiunea filmului este plasată în zilele de început ale războiului din Irak, dominate de haos și lipsă de încredere. În timpul ocupației americane din Bagdadul anului 2003, subofițerul Roy Miller a fost detașat, împreună cu echipa sa de investigatori militari, pentru a găsi arme de distrugere în masă despre care se credea că ar fi depozitate undeva în deșertul Irakian. Soldații descoperă, însă, nu arme letale, ci o operațiune de mușamalizare extrem de elaborată, care le va da misiunea peste cap.

Fimul va fi difuzat pe Digi Film, începând cu ora 20.00.

5. Cădere liberă/Falling down (1993)

Regia: Joel Schumacher
Cu: Michael Douglas
Gen film: Acţiune, Dramă
Durata: 113 minute

Un muncitor cu tulburări de societate devine frustrat din cauza a ceea ce vede pe stradă, ceea ce îl determină să reacționeze violent. 

Filmul va fi difuzat pe postul TNT, începând cu ora 22.00.

Totodată, pe posturile TV din România mai puteți vedea, miercuri seara, și filmele: „Dragon Warriors” (2015) – National TV, începând cu ora 20.15, „Ana și Saul/Take” (2007) – Look TV, începând cu ora 20.00, „Save Your Legs” (2012) – Sundance Channel, începând cu ora 19.00, „21 Grams/21 de grame” (2003) – TV1000, începând cu ora 19.30, „Jaf contra cronometru/Stolen” (2012) – Film +, începând cu ora 20.00, „American Psycho” (2000) – Digi Film, începând cu ora 21.50, „Psihopatul psihiatru/ The Couch Trip” (1988) – AMC, începând cu ora 21.25, „Parker”(2013) – Film +, începând cu ora 22.00, „Peștele cel mare/Big Fish” (2003) – Cinemax, începând cu ora 22.05

 

Cele mai citite

Care sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Hotelurile sunt esențiale în turism deoarece sunt locuri în care clienții doresc să se simtă ca acasă în timpul șederii lor. De aceea, este...

Gafa lui Târnovanu amână fiesta FCSB-ului! Meciul cu Farul se joacă cu titlul pe masă

FCSB a remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off, și trebuie să mai aștepte pentru...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă