6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea vineri la TV

FOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea vineri la TV

Dramele „The Butterfly Effect”, „Eléonore, l'intrépide” și „W.E” sunt printre filmele pe care le puteți vedea, vineri seara, pe posturile TV din România.

1. Zbor de fluture/The Butterfly Effect (2004)

Regia: Eric Bress, J. Mackye Gruber
Cu: Ashton Kutcher, Amy Smart
Gen film: SF, Thriller, Psiholohic
Durata: 113 minute

Filmul spune povestea lui Evan, un tânăr care are abilitatea de a se întoarce în trecut. Bântuit de un incident dramatic care a avut loc în copilărie, el încearcă să schimbe faptele, însă fiecare încercare îi modifică viața, aducându-l în pragul nebuniei.

Filmul va fi difuzat pe Digi Film, începând cu ora 18.10.

2.Masca de mătase/Eléonore, l'intrépide (2012)

Regia: Ivan Calbérac
Cu: Valentine Catzéflis, Maëline Vourc'h
Gen film:Dramă

Filmul spune povestea lui Eleonore, o tânără care rămâne orfană la vârsta de cinci ani, în perioada domniei lui Ludovic al XIV-lea. Ea este crescută de un fierar, care o învață să mânuiască sabia. 20 de ani mai târziu, ea devine o luptătoare pentru drepturile oamenilor, sub numele de „Masca de mătase”.

Filmul va fi difuzat pe National TV, începând cu ora 21.25.

3.W.E. (2011)

Regia: Madonna
Cu: Andrea Riseborough, James D'Arcy, Abbie Cornish
Gen film: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 119 minute

Filmul spune povestea regelui Edward al VIII-lea, care renunță la tron pentru a se putea căsători cu femeie cu un trecut controversat, Wallis Simpson. În paralel, este prezentată o altă poveste, o soție singuratică din New York, fascinată de idila care a șocat lumea, în secolul al XX-lea.

Filmul va fi difuzat pe Film Cafe, începând cu ora 22.55.

4. Malaria/Mal'aria (2009)

Regia: Paolo Bianchini
Cu: Ettore Bassi, Sarah Felberbaum, Stefano Dionisi
Gen film: Horror, Mister, Thriller
Durata: 200 minute

Un medic care anunțase izbucnirea unei epidemii de malarie în mlaștinile din jurul Ravennei este ucis, în 1925, în mod misterios. Astfel, Ministerul Sănătății trimite un tânăr inspector să cerceteze cazul. El trebuie să lupte cu superstițiile oamenilor, dar și cu epidemia.

Filmul va fi difuzat pe TVR 2, începând cu ora 20.10.

5. Pădurea snobilor/Caddyshack (1980)

Regia: Harold Ramis
Cu: Chevy Chase
Gen film: Comedie, Sport
Durata: 98 minute

Filmul spune povestea unui tânăr sărac, Danny, care lucrează la un country club exclusivist. El își propune să câștige un turneu de golf al angajaților, care i-ar asigura intrarea la facultate, însă el are de confruntat numeroase obstacole.

Filmul va fi difuzat pe TNT, începând cu ora 18.00.

Totodată, vineri seara mai puteți vedea și: „Pal Joey/Amicul Joey” (1957) – PRO Cinema, începând cu ora 18.00, „Legile mișcării/Birds of America” (2008) – TV1000, începând cu ora 18.30, „Caut cavaler de onoare/I Love You, Man” (2009) – TNT, începând cu ora 19.55, „Poor Folk/Qiong ren, liu lian, ma yao, tou du ke” (2012) – Sundance Channel începând cu ora 19.00, „Sex Tape” (2014) – Digi Film,  începând cu ora 20.00, „Vrei să te însori cu mine?/The Proposal” (2009) – Antena 1, începând cu ora 20.30, „Fiica generalului/The General’s Daughter” (1999) – Digi Film, începând cu ora 21.35.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă