13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Cine sunt cele mai bogate femei ale anului 2015

FOTO. Cine sunt cele mai bogate femei ale anului 2015

În topul Forbes al celor mai bogate femei din anul 2015, primele cinci locuri sunt ocupate de moștenitoare ale averilor făcute de companiile Walmart, L'Oréal, Mars și Ferrero, informează site-ul forbes.com.

Citește și: Directoarea FMI: „Conspirația împotriva femeilor sărăcește lumea”

1. Christy Walton

Pe primul loc în top se află Christy Walton, soția unuia dintre fii fondatorului companiei Walmart, Sam Walton. Femeia are 60 de ani, trăiește în Statele Unite ale Americii și are o avere de 41.7 de miliarde de dolari.

2. Liliane Bettencourt

Fiica fondatorului companiei de cosmetice L'Oréal, Eugène Schueller, este pe locul al doilea în top. Femeia, în vârstă de 93 de ani, este unul dintre cei mai importanți parteneri ai companiei și are o avere netă de 40.7 miliarde de dolari.

Citește și: FOTO. Casa de modă Dolce & Gabbana, omagiu pentru mame, la Săptămâna Modei de la Milano

3. Alice Walton

Fiica fondatorului companiei Walmart, cea mai mare companie la nivel mondial, după cifra de afaceri, se află pe locul al treilea. Alice Walton, în vârstă de 66 de ani, este fondatoarea și președintele companiei Llama și are o avere netă de 39.4 miliarde de dolari. 

4. Jacqueline Mars

Tatăl și bunicul antropologului Jacqueline au fost fondatorii companiei Mars. Femeia are 76 de ani, trăiește în Statele Unite ale Americii și a moștenit o avere netă de 26.6 de miliarde de dolari.

Citește și: Madonna, nou turneu în SUA și Europa

5. Maria Franca Fissolo

Soția fondatorului fabricii de ciocolată Ferrero, Maria Franca Fissolo, este pe locul al cincilea în top. Femeia, în vârstă de 97 de ani, trăiește în Italia și a moștenit o avere netă de 23.4 miliarde de dolari.

Cele mai citite

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă