15.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Dani Oţil se însoară în platoul X Factor. Cine este aleasa

FOTO. Dani Oţil se însoară în platoul X Factor. Cine este aleasa

Unul din prezentatorii emisiunii de divertisment „X Factor”, Dani Oţil, se „însoară” pe platourile de filmare cu o concurentă, iar ceremonia este oficiată de juratul Horia Brenciu.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu nunta lui Dani Oţil în platoul „X Factor”. 

Citeşte şi: VIDEO: Un tânăr basarabean a emoționat juriul de la X Factor cu un cântec manifest

„Din decor nu vor lipsi elemente de nuntă, precum voalul sau buchetul miresei, în vreme ce Dani e nevoit să îmbrace costumul de mire”, se arată într-un comunicat Antena 1.

Citeşte şi: X Factor 2015: O copilă de 16 ani a primit cele mai multe laude de la juriu (VIDEO)

Emisiunea de divertisment ”X Factor” se află la al cincilea sezon. Emisiunea este prezentată de Răzvan şi Dani, iar la masa juraţilor se află Ştefan Bănică Jr., Delia, şi Horia Brenciu.

În faza audițiilor, cei care se prezintă în fața celor trei jurați trebuie să primească trei ”DA” pentru a putea trece în etapa următoare. Telespectatorii îşi vor putea vota favoriții dintre concurenții care au primit trei ”DA”, asfel încât la finalul etapei de audiții cel mai votat participant să ajungă direct în prima gală live.

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă