24.7 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Divertiland Playland se redeschide pentru al doilea sezon de iarnă. Cum...

FOTO. Divertiland Playland se redeschide pentru al doilea sezon de iarnă. Cum arată cel mai mare parc de distracții indoor din București

Divertiland Playland, cel mai mare parc de distracții indoor din București, se redeschide pentru al doilea sezon de iarnă. 

Până în data de 8 noiembrie, vizitatorii se pot bucura de o tematică de Halloween, marcată prin decorațiuni și activități specifice. 

În urma unei noi investiții, vizitatorii vor fi întâmpinați într-o hală total renovată, în suprafața de peste 5.000 mp, de noi jocuri și atracții, precum și de un nou restaurant. 

În luna decembrie, Divertiland Playland va găzdui cel mai mare eveniment tematic adresat Crăciunului, Santa Claus Kingdom.

Programul Divertiland Playland este de miercuri – duminică, între 12:00 – 21:00. Accesul în parcul de distracții este gratuit pentru părinții însoțitori, în vreme ce copiii cu vârste cuprinse între 1 -18 ani plătesc 35 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend. Tariful de intrare asigură accesul gratuit la toate atracțiile parcului, ca și la evenimentele care sunt organizate în mod curent, precum ateliere sau spectacole.

Divertiland Playland este primul parc de distracții indoor din București. Acesta este localizat într-un spațiu de peste 5.000 m², în incinta Atlas Business Center din Pipera, în imediata apropiere a stației de metrou Aurel Vlaicu. Parcul găzduiește cel mai mare loc de joacă indoor, cu trambuline și jocuri gonflabile, pârtie de schi artificială, pistă de karting, perete de escaladă, trenuleț, carusel, și multe altele.

Cele mai citite

VIDEO. Jose Mourinho consideră că a luat decizia greșită când a refuzat naționala Portugaliei

Jose Mourinho, "The special one", a sosit în România pentru a lua parte la meciul de "final" al Generației de Aur, difuzat în seara...

Bărbatul suspectat de violarea şi uciderea fetiţei de opt ani din comuna Albeşti a fost prins

Bărbatul suspectat de violarea și uciderea fetiței de opt ani din comuna Albești a fost capturat de polițiști, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului...

VIDEO. Jose Mourinho consideră că a luat decizia greșită când a refuzat naționala Portugaliei

Jose Mourinho, "The special one", a sosit în România pentru a lua parte la meciul de "final" al Generației de Aur, difuzat în seara...
Ultima oră
Pe aceeași temă