19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Playboy nu renunţă complet la fotografiile nud. Cum arată noul număr...

FOTO: Playboy nu renunţă complet la fotografiile nud. Cum arată noul număr al revistei

Câteva fotografii din primul număr Playboy fără femei dezbrăcate au apărut pe Internet cu o săptămână înainte punerea în vânzare a revistei și demonstrează că publicația nu şi-a schimbat radical abordarea.

Astfel, în numărul de martie, modelele sunt pozate tot nud, în poziții mai puțin explicite, deşi directorul Playboy a anunţat, în octombrie, că în revistă nu vor mai apărea femei dezbrăcate.

Modelul Sarah McDaniel, care apare pe coperta noului număr a declarat, într-un comunicat, că pictorialul a urmărit să o portretizeze aşa cum ar apărea în ochii persoanei iubite, cu respect şi iubire.

Citeşte şi: FOTO. Revista Playboy se pregăteşte de ultimul pictorial nud. Ce model celebru a ales

În noul număr Playboy, cititorii vor descoperi un interviu cu analistul politic Rachel Maddow, dar şi o rubrică nouă cu articole scrise de actorul James Franco. 

Decizia revistei de a pune capăt tradiţiei care a consacrat-o a fost anunțată la finalul anului trecut într-un articol din New York Times: Playboy va publica în continuare fotografii cu femei in ipostaze provocatoare, doar că nu vor mai fi nud.

Playboy a fost ”forțată” să recurgă la alte metode de a-și fideliza clientela, pe fondul declinului presei scrise. Mai mult, în timp ce multe reviste au trecut cu succes în online, revista pentru bărbați nu a reușit această performanță. Directorul executiv, Scott Flanders, a declarat că Internetul pune o gamă largă de pornografie la dispoziția utilizatorilor, astfel că fotografiile Playboy, care odată ieșeau în evidență, nu sunt ceva neobișnuit în online.

Revista Playboy a cunoscut un succes internațional, nu numai datorită nudității femeilor, ci și pentru că a publicat autori cunoscuți și a realizat interviuri cu o serie de figuri marcante în cultura și politica internațională,  precum Miles Davis, Martin Luther King Jr., Steve Jobs, Fidel Castro și John Lennon. 

Citeşte şi: Playboy NU mai publică fotografii cu femei dezbrăcate. Care este motivul

Pe site-ul companiei nu au mai fost publicate fotografii cu femei goale de mai bine de un an. Rezultatul a fost creșterea numărului de vizitatori unici la 16 milioane, de patru ori mai mult decât înainte. 

 

Cele mai citite

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă