10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Detalii EXCLUSIVE despre Therme București, cel mai mare centru de relaxare...

FOTO. Detalii EXCLUSIVE despre Therme București, cel mai mare centru de relaxare din Europa

Centrul Therme București, cel mai mare resort de relaxare și wellness din Europa, își deschide joi porțile. 

Iată câteva dintre caracteristicile cu care se laudă centrul: zona de tobogane a centrului se întinde pe 1500 mp,  iar vestiarele au sisteme de încărcare a prizelor prin USB și Internet wireless. De asemenea, dușurile sunt făcute din marmură cristalină, care nu reține microbii și care previne pătarea, iar temporizarea la dușuri este de 60 de secunde. 

La centru, se află 26 de șezlonguri cu masaj, precum și mai multe piscine, care conțin diferite minerale: una este cu sare de la Marea Moartă, una are lotium, o alta are apa îmbogățită cu magneziu și calciu, iar piscina cu valuri are patru programe, iar adâncimea cea mai mare este de patru metri. 

De asemenea, piscina de relaxare se împrospătează cu 15% in fiecare zi.

Toboganele, care se întind pe 1500 metri pătrați, au un sistem de semaforizare, iar două dintre ele ies afară din clădire. Cel mai înalt tobogan este interactiv si are 16 programe. 

Cele șase saune, cu o capacitate de 50 de persoane fiecare, au săli de cinema. La sauna Amazon, sunt 75 de grade, iar la sauna Provence, 65 de grade.

Centrul are aviz de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și poate rezista la un cutremur de 9 grade. Totodată, Therma București are și 500 de palmieri, iar parcarea poate adăposti 1,800 de mașini. 

La construirea centrului, au lucrat 1.500 de oameni, timp de doi ani. Therme București mai are în construcție și un lac artificial de 8.000 mp. 

Deschideți galeria foto pentru a vedea imagini de la centrul Therme București. 

Citește și: Cel mai mare centru cu ape termale din Europa va fi deschis în Bucureşti

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă