13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Show uimitor de wakeboarding pe Lacul Snagov

FOTO. Show uimitor de wakeboarding pe Lacul Snagov

În acest weekend, unii dintre cei mai renumiți wakeboarderi au facut valuri pe Lacul Snagov, cu ocazia evenimentului Desperados Wild Wake. 

Bakro-Nagy Balazs din Ungaria, Ciprian Trifan din România și Samuel Le Torriellec din Franța au impresionat publicul prin acrobații și trick-uri spectaculoase pe apă.

Pe lângă riderii profesioniști, la eveniment au participat și jurnaliști și bloggeri care și-au încercat priceperea pe plăcile de wakeboarding. Unul dintre cei mai pricepuți a fost prezentatorul George Vintilă.

Show-ul uimitor de wakeboarding a fost urmat de o petrecere pe vapor pentru public, unde atmosfera a fost întreținută de Electrocord Crew – NotSoCommon Dj și Bogdan Popoiag. 

Tinerii care au participat la petrecerea Desperados Wild Wake au beneficiat de tatuaje gratuite și hairstyle-uri sălbatice și s-au distrat până la apusul soarelui pe pontonul Dolce Vita. 

Cele mai citite

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar fi implicat într-un scandal sexual cu o adolescentă de 14 ani

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar putea fi implicat într-un scandal sexual în care apare o adolescentă. Autoritățile au declanșat o anchetă...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Allen Coliban(USR) îl provoacă pe George Scripcaru(PNL-PSD) la o dezbatere privind viitorul Brașovului

Primarul USR al Braşovului, Allen Coliban, care candidează pentru un nou mandat, l-a provocat, sâmbătă, la o dezbatere privind viitorul oraşului pe principalul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă