25.8 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialFOTO INEDITE. Neil Armstrong şi Afrodita, RIVALI de Halloween

FOTO INEDITE. Neil Armstrong şi Afrodita, RIVALI de Halloween

Neil Armstrong şi Afrodita au devenit rivali în competiţia pentru cea mai apreciată operă de artă confecţionată din dovleac de Halloween, semnată de un tânăr artist american, Edward Cabral.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu dovleci de Halloween sculptaţi de Edward Cabral.

Cabral a povestit, pentru mashable.com, că transformarea unui dovleac durează, în medie, aproximativ şase ore, timp în care caută dovleacul potrivit, îl desenează, îl pictează şi îl sculptează.

Edward Cabral, în vârstă de 28 de ani, a început să facă artă din dovleci în urmă cu trei ani, la un festival de Halloween din Kentucky, Jack-O'-lantern Spectacular din Louisville. La ediţia din acest an a evenimentului, tema este „Lumea este o scenă”.  

Deşi dovlecii sunt materiale perisabile şi, prin urmare, arta lui Cabral nu are viaţă lungă, tânărul a spus că îi place să îşi vadă lucrările degradându-se. De altfel, Edward Cabral creează artă şi din alimente. 

Cele mai citite

Jaqueline Cristian, eliminată de la Roland Garros

Jaqueline Cristian a fost eliminată în runda inaugurală a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a pierdut în două seturi,...

Nicușor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc și Băsescu

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru încă patru ani, dar se pare că a uitat cam repede că...

Declarațiile lui Gică Hagi, la finalul meciului de adio al „Generației de Aur”

După meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, Gheorghe Hagi a declarat că el şi colegii săi au jucat în această partidă numai pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă