18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFotografa româncă Mihaela Noroc, lăudată de Oprah Winfrey. Cum i-a descris vedeta...

Fotografa româncă Mihaela Noroc, lăudată de Oprah Winfrey. Cum i-a descris vedeta proiectul artistic

O fotografă româncă a fost lăudată de vedeta americană Oprah Winfrey, pentru proiectul ”Atlasul frumuseții”. 

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Mihaela Noroc și fotografii făcute de ea în proiectul „Atlasul Frumuseții”.

„Fotografa româncă Mihaela Noroc străbate lumea și fotografiază mii de femei. Fiecare femeie, spunea ea (Mihaela – n.r.), surprinde autenticitatea frumuseții din fiecare cultură. Înfățișarea naturală a unei femei, surprinsă de aparat, este chiar esența frumuseții feminine”, a spus Oprah Winfrey despre Mihaela Noroc, în cadrul emisiunii „Super Soul Original Short”. 

Fotografiile Mihaelei Noroc, care au făcut înconjurul lumii, pot fi văzute în București, la Expoziția Atlasul Frumuseții, care este deshisă până în 16 mai, la parterul Palatului Știrbei.

„Este o relație spirituală (…) Îi vezi în ochi povestea (fiecărei femei fotografiate – n.r.), durerea, melancolia, bucuria, pentru că ochii nu mint niciodată”, a mărturisit Noroc. 

Citește și: “Atlasul Frumuseţii”, prezentat la Bucureşti

Timp de 15 luni, Mihaela, în vârstă de 29 de ani, a călătorit în jurul lumii și a fotografiat femei din zeci de țări, între care China, Statele Unite ale Americii, Iran, Peru, Columbia, Myanmar, China, Georgia, Indonezia, dar și comunități din Africa. 

În luna iunie, Mihaela Noroc va pleca într-o nouă expediție în jurul lumii. Oprah nu a fost singura care a prezentat proiectul româncei. ”Atlasul Frumuseții” a fost mediatizat de CNN, Huffington Post, Forbes, Elle, Le Figaro, RAI, Daily Mail, The Independent, The Telegraph și Corriere della Sera. 

Citește și: VIRAL: Atlasul femeilor frumoase al româncei Mihaela Noroc pe YOUTUBE

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă