12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFOTO.Taylor Swift şi One Direction, marii câştigători ai galei American Music Awards...

FOTO.Taylor Swift şi One Direction, marii câştigători ai galei American Music Awards 2015

Trupa muzicală „One Direction” şi interpreta Taylor Swift au fost marii câştigători ai galei American Music Awards, găzduită, duminică, de artista Jennifer Lopez, în Los Angeles, scrie bbc.com.

Astfel, Taylor Swift, care nu a participat la eveniment, a câştigat trei premii, la categoriile „cântecul anului”, pentru „Blank Space”, „cel mai bun album pop/rock”, pentru „1989” şi „artista anului”.

Formaţia muzicală „One Direction”, a primit premiul „artistul anului”, pentru al doilea an consecutiv. Trupa a fost câştigătoare şi la categoria  la categoria “cel mai bun album pop/rock”, pentru a treia oară consecutiv, cu materialul discografic “Made In The A.M.”.

Citește și: VIDEO. Celine Dion a cântat în memoria victimelor atentatelor din Paris

De asemenea, Nicki Minaj a câştigat două premii în categoriile rap/hip-hop, The Weeknd a primit două trofe în categoriile soul/R&B, Florida Georgia Line s-a impus la două categorii country, iar cântăreţul country Sam Hunt a fost desemnat cel mai bun artist debutant.

Cântăreaţa Celine Dion a interpretat o melodie făcută celebră de artista Edith Piaf, “Hymnne à l’amour”, în memoria victimelor ucise în atentatele de la Paris.

Jennifer Lopez a dansat pe scenă pe un colaj de piese pop lansate în acest an, Selena Gomez a interpretat o versiune originală a melodiei “Same Old Love”, vedeta country Carrie Underwood a interpretat o versiune romantică a piesei “Heartbeat”, iar Ariana Grande i-a făcut pe spectatori să danseze pe acordurile melodiei sale “Focus”.

Totodată, Justin Bieber a dansat şi a interpretat o selecţie din piesele sale, The Weeknd a interpretat piesa “The Hills”, trupa Coldplay a interpretat “Adventure of a Lifetime”, iar Walk The Moon a distrat publicul cu piesa “Shut Up And Dance”.

Înainte de a o invita pe scenă pe Celine Dion, artistul Jared Leto le-a adus un omagiu victimelor atacului terorist comis în 13 noiembrie în Paris. “În seara aceasta, aducem un omagiu victimelor unei violenţe inimaginabile care s-a produs la Paris şi în întreaga lume. Franţa contează, Rusia contează, Siria contează, Mali contează, Orientul Mijlociu contează, Statele Unite contează, lumea întreagă contează, iar pacea este posibilă”, a spus el.

Gala American Music Awards (AMA), ai cărei învingători sunt desemnaţi prin votul publicului, recompensează cele mai populare performanţe muzicale ale anului, punând accentul pe prestaţia scenică.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini de la gala American Music Awards 2015.

 

 

Cele mai citite

România – Ungaria 2-1, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă

Selecţionata României a învins Ungaria cu scorul de 2-1 (0-0, 0-0, 2-1), miercuri, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă, Divizia I, Grupa A,...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...
Ultima oră
Pe aceeași temă