22.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO. Animalele din desenele animate devin OAMENI. Cum arată Baloo, Simba...

GALERIE FOTO. Animalele din desenele animate devin OAMENI. Cum arată Baloo, Simba şi pisicile aristocrate

Celebrele animale din filmele animate Disney, între care ursul Baloo, leul Simba şi pisicile aristocrate, au fost reimaginate în variantă umană de o tânără artistă americană, Alaina Bastian, scrie Daily Mail.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea personajele din filmele animate, reimaginate în variantă umană de Alaina Bastian.

„M-am întrebat de multe ori cum ar arăta animalele din filmele animate în variantă umană şi mi-a plăcut felul în care le-au reimaginat alţi artişti. Însă, am observat că multe dintre aceste versiuni erau lipsite de  consistenţa personajului şi, astfel, ilustraţiile nu erau atât de convingătoare”, a spus adolescenta, care a redesenat personajele animate în stilul filmelor în care au apărut.

Astfel, întrucât acţiunea din „Cartea Junglei” (1967) este plasată în pădurea, Alaina Bastian i-a reimaginat pe ursul Baloo şi pantera Bagheera cu o infăţişare sud-asiatică. Baloo poartă o vestă mică, asemănătoare cu cea a personajului Abu din „Aladdin”, iar Bagheera poartă o haină Nehru şi un turban pe cap. 

Cele mai citite

Gabriela Firea vrea să facă metrou până în orașul Voluntari, unde e primar soțul, Florentin Pandele

Gabriela Firea anunță că, dacă va fi din nou aleasă primar general al Capitalei, va prelungi metroul din București până în orașul Voluntari, unde...

Nicușor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc și Băsescu

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru încă patru ani, dar se pare că a uitat cam repede că...

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...
Ultima oră
Pe aceeași temă