4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO. Idei de farse pentru 1 aprilie

GALERIE FOTO. Idei de farse pentru 1 aprilie

Ziua de 1 aprilie poate fi un bun prilej de amuzament la școală, la serviciu, acasă sau pe stradă. Farsele cu claxoane, baloane, pahare cu apă, decorații ingenioase și deghizări, prezentate de boredpanda.com, sunt o sursă de inspirație pentru orice persoană cu simțul umorului.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu farse amuzante de 1 aprilie

Citește și: GALERIE FOTO INEDITĂ. Ce se întâmplă la festivalul dragostei din India

Una dintre posibilele farse de 1 aprilie este atașarea unui claxon la scaunul cu roți al colegului sau al șefului, astfel încât aceștia să se sperie de sunetul pe care îl vor face atunci când se vor așeza. 

Insectele imprimate sau desenate pe hârtie și apoi decupate și lipite pe lămpi pot produce reacții amuzante acasă sau la serviciu, pentru că membrii familiei sau colegii ar putea crede că este o insectă mare sub abajur. 

Amenajarea unei „grădini” cu iarbă între tastele de la calculatorul colegului tău plecat în concediu i-ar putea spori acestuia cheful de lucru la întoarcere sau cheful de a se răzbuna.

Farsa cu baloane agățate de ușă sau împrăștiate într-o încăpere este una dintre singurele năzdrăvănii de 1 aprilie pe care le-ai putea face fără grijă, mai ales dacă ai copii în preajma ta.

Ceapa caramelizată cu aspect de măr caramelizat ar putea fi o gustare foarte apreciată de cei mai buni prieteni sau de membrii familiei. 

Odată descoperită, ocuparea toaletei cu o pereche de pantofi și cu o pereche de blugi fixată pe vas ar putea fi atât de amuzantă, încât toate „victimele” s-ar putea grăbi să te aprecieze. Comentariile lor la adresa ta ar putea fi foarte colorate.

Claxonul amplasat la nivelul mânerului de la ușă poate produce un moment de amuzament pentru tine și nenumărate momente de amuzament pentru copiii sau pentru persoanele copilăroase din viața ta. 

Citește și: GALERIE FOTO. Nou trend pe Internet: Quokka Selfie

Două pahare pline cu apă, așezate cu gura în jos, pot fi o încântare pentru orice „victimă”, mai ales după ce aceasta va pune mâne pe coada unui mop ca să șteargă apa. 

Farsa de 1 aprilie cu o pastilă efervescentă pusă în capacul unei băuturi răcoritoare poate transforma răgazul victimei într-un moment plin de umor.

O siluetă construită din pantofi, pantaloni, geacă și fes,pe podeaua unei camere, ți-ar putea amuza la culme prietenii sau familia.

Păcăleala de 1 aprilie prin deghizarea într-un scaun de șofer și conducerea mașinii te-ar putea elibera de pietonii din trafic, dar, la fel de bine, te-ar putea elibera și de permisul de conducere care îți ocupă spațiu în portofel.

O cană cu mucuri de țigară desenate la bază i-ar putea face o surpriză minunată persoanei căreia i-ai servit o cafea. Însă, surpriza ar putea fi interesantă și pentru tine, dacă va trebui să faci rost de un mop și de o găleată după aceea.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă