11.1 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialGuns N' Roses din nou împreună

Guns N’ Roses din nou împreună

Guns N' Roses, celebrul grup american hard rock, ar urma să se refacă pentru ediția din 2016 a faimosului Festival californian Coachella, potrivit revistei muzicale Billboard, preluate de Agerpres.

La concert ar participa solistul Axl Rose și chitaristul Slash, care ar fi alături pe scenă prima oară de la sfârșitul turneului "Use Your Illusion" din 1993. Celebrii rockeri din Los Angeles au continuat să dea concerte de atunci, dar fără Slash, care a spus că îi este greu să lucreze cu carismaticul cântăreț.

La Coachella, festival organizat în deșertul californian, la 200 de kilometri de Los Angeles, grupul ar urma să susțină două concerte, în două weekend-uri din luna aprilie.

Guns N' Roses este unul din grupurile care au vândut cele mai multe discuri din istoria muzicii, deși perioada lor de glorie a fost relativ scurtă, încheie 7sur7.be.

Cele mai citite

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...

Veste tristă pentru handbalul românesc. Naționala masculină a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2025

Naționala României de handbal masculin a fost învinsă decisiv de echipa Cehiei în manșa secundă a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2025....

Reacția purtătorului de cuvânt al BOR, după ce Elveția a câștigat Eurovisionul: „Victoria lui Nimeni. Un imn înălţat non-binarităţii”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), a reacționat dur după ce interpretul elvețian Nemo a cucerit marele trofeu de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă