10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialGusturi bogate si experiente culinare inedite: Bucataria Romaneasca Reinterpretata @ Chefs

Gusturi bogate si experiente culinare inedite: Bucataria Romaneasca Reinterpretata @ Chefs

In fiecare joi, incepand cu ora 18:00 la Chefs Floreasca, bucataria romaneasca va primi un adevarat upgrade al gusturilor. Restaurantul iti propune sa experimentezi traditii culinare romanesti sub o forma total neasteptata, care o sa te surprinda in cel mai placut mod. Deja cunoscutele bucate romanesti vor fi reinterpretate, gatite intr-o nota avangardista si inovatoare. Un adevarat tribut adus gusturilor de altadata, dar intr-o varianta 2.0.

Pentru aceasta saptamana meniul romanesc reinterpretat va contine:

1.Fulgi de Slana cu Mamaliguta si Trufe 150gr – 12 lei

Slana face parte din bucataria traditional romaneasca, reprezentand pentru o parte din taranii romani, in trecut dar si acum, hrana de baza. Fulgii delicati se impletesc cu mamaligata, dar si cu gustul intes si plin de savoare al trufelor, aceste `diamante` ale padurilor noastre. Amestecul acesta inedit de arome este cu adevarat o desavarsire a gastronomiei traditionale reinterpretate.

2.Iahnie de fasole cu Coaste de Porc 300gr – 29 lei

Iahnia de fasole este unul din preparatele traditionale ale bucatariei romanesti, ideal pentru sezonul rece cand organismul are nevoie de cat mai multi nutrienti. Este o mancare satioasa si delicioasa, care in acesta noua prezentare capata noi dimensiuni culinare. Coastele de porc, usor afumate vor desavarsi in intregime aceast tablou traditional reinterpretat.

3.Burta de Porc crocanta cu Piure de Cartofi si buchet de Verdeturi 300gr – 33lei

Vorba romaneasca “Cea mai buna legume-i porcu” este premise acestui preparat surprinzator si foarte delicios. O bucata strasnica de burta de porc, gatita sa fie crocanta, este insotita de un piure fin de cartofi. Acest adevarat regal gastronomic, este completatat cu blandete si desavarsire de un buchet de verdeturi proaspete. Toate aceste gusturi formeaza o hora spectaculoasa de savori.

4.Desert din Gradina Bunicii – `pamant` de cacao, alune, flori de craiasa, fructe 150g – 25 lei

Un tablou plin de culoare, gust si frumusete se asterne in farfurie. Gusturile de altadata se impletesc in cel mai delicios desert pe care l-ai mancat vreodata. O inlantuire spectaculoasa de “pamant” de cacao, alune, fructe proaspete si flori de craiasa, recreaza o adevarata bucata de gradina, ca cea in care ti-ai petrecut cei mai frumosi ani ai copilariei, acasa la bunici.

*Numar limitat de locuri. Pentru a participa la eveniment este necesara o rezervare in prealabil.

RSVP: EvelinaDusmanescu – 0723 854 523
pr@chefsexperience.ro

Adresa: Chefs. Experience
CaleaFloreasca, nr. 55, sector 1, Bucuresti

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă