14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialÎncepe numărătoare inversă pentru concertul Violetta Live. Cât au plătit părinţii pentru...

Începe numărătoare inversă pentru concertul Violetta Live. Cât au plătit părinţii pentru bilete

Concertul companiei Disney, Violetta Live, are loc în 2 septembrie, în Piaţa Constituţiei. Pentru bilete, părinţii au scos din buzunare între 135 şi 495 de lei, în funcţie de locurile pentru care au optat.

Astfel, preţul unui bilet este de 135 de lei la categoria IX, 200 la categoria VIII, 250 de lei la a şaptea categorie, 275 de lei la a şasea şi 325 de lei la a cincea.

Citește și: Bebelușii, taxați la concertul Violetta. Ce reguli stricte impun organizatorii

La primele patru categorii, biletele ajung până la aproape 500 de lei: 385 de lei la categoria IV, 425 de lei la a treia categorie, 445 de lei la a doua şi 495 de lei la ultima.

Copiii cu vârste mai mici de 14 ani pot participa la eveniment doar însoţiţi de un părinte sau tutore. Prin urmare, adulţii trebuie să plătească două bilete, în aceeaşi categorie de preţ, astfel încât să poată fi lângă copiii lor.

Anunțat inițial pentru Arena Națională, spectacolul a fost mutat în Piața Constituției, pentru că organizatorii ar fi avut prea puţin timp la dispoziţie să elibereze terenul pentru meciul României din 7 septembrie.

Violetta Live va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei. Alături de Martina, pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty). Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 si 2, precum și En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta.

Citește și: Restricţii de circulaţie în Capitală, pentru concertul Violetta Live

Primul concert Violetta a fost pus în scenă la Teatro Gran Rex, în Buenos Aires, în martie 2013. Denumit Violetta en Vivo, concertul a avut 77 de reprezentații și a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires. Acesta a fost urmat de primul turneu Violetta in Concert, care a debutat în Asunción, Paraguay, în septembrie 2013, dupa care s-a mutat în Europa unde au fost susținute 62 de spectacole în 15 orase din Spania, Italia si Franța. În total, turneul a vândut aproape un milion de bilete pentru peste 200 de concerte, în 12 țări. Turneul a fost urmat de lansarea filmului special care a inclus un spectacol live în întregime și le-a oferit fanilor șansa de a vedea ce se întâmplă în culisele unui turneu de concerte live.

Considerat prima „telenovelă” pentru copii, serialul Violetta prezintă povestea unei tinere talentate, care revine în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa, și reușește să facă față provocărilor și schimbarilor dramatice din viața de adolescentă, pe acorduri muzicale și în ritm de dans. Dublat în 15 limbi, Violetta a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane în perioada octombrie-decembrie 2014.

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă