12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialLista artiștilor români care concertează în București:Trupa Zdob și Zdub sparge gheața...

Lista artiștilor români care concertează în București:Trupa Zdob și Zdub sparge gheața în 2017

În cazul în care hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul vostru, puteți merge la concertul pe care aceștia îl susțin pe 11 ianuarie la Hard Rock -Café de la ora 21.30. 

De peste 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum’n’bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” transmit ceva din energia descătuşată a spectacolelor rock de mare calibru şi sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov.

Lori, în deschidere

Pe 12 ianuarie, în aceeași cafenea, tot de la ora 21.30 o puteți asculta pe INNA, solista ce și-a câștigat renumele de ambasador muzical al României în lume. Se anunță a fi un show unde toate hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor internaționale vor fi reinterpretate cu chitară, bass, tobe și clape, iar spațiul din fața scenei va deveni loc de dans. INNA este prima solistă din Europa ce a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere de excepție de doar șapte ani, INNA a primit două distincții MTV Europe Music Awards și peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards.

Concertul va fi deschis de Lori. Pe numele său adevărat, Loredana Ciobotaru, Lori a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la cea de-a doua ediție a show–ului „Vocea României”. 

Lori Ciobotaru a debutat cu piesele „Sărutul” și „Aprinde-mă”, compuse de Carla’s Dreams.  Anul trecut, a lansat alături de GGirls (INNA, -Antonia și Alexandra Stan), piesa „Call the Police”, cu peste 15 milioane de vizualizări, single ce a ajuns pe locul 1 în Polonia.    

INNA este prima solistă din Europa care a depășit  1 miliard de vizualizări pe Youtube.    

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă