4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO INEDITE. Cum arată hotelul în care poți fi CAZAT alături de...

FOTO INEDITE. Cum arată hotelul în care poți fi CAZAT alături de ANIMALE SĂLBATICE

În hotelul „Jamala Wildlife Lodge”, construit în „Grădina zoologică și acvariul național” din Australia, clienții pot privi din camerele lor animalele sălbatice, informează site-ul businessinsider.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile hotelului cu animale sălbatice

Vezi și: FOTO. Cum arată satul olandez în care trăiesc numai oameni bolnavi de demență

Persoanele cazate în „Jamala Wildlife Lodge” vor avea impresia că împart camerele cu urși, lei, girafe, tigri, primate, hiene, leoparzi de zăpadă sau alte animale sălbatice. Câțiva pereți ai hotelului sunt înlocuiți cu sticlă groasă, prin care se pot observa încăperile în care sunt ținute animalele.

Clădirea are trei părți, casa din copac a girafelor, hotelul „uShaka” și „bungalow-urile junglei”. Fiecare dintre aceste părți are câte un grup diferit de animale pe care clienții le pot observa.

În casa din copac sunt șase apartamente, de la ferestrele cărora clienții cazați vor putea hrăni girafa care locuiește acolo.

Cele șapte apartamente din „uShaka Lodge” găzduiesc rechini australieni și maimuțe. Încăperile sunt decorate cu tematică africană.

„Jungle Bungalows” găzduiesc cei mai curajoși clienți. Aceste încăperi au pereți sunt formați din sticlă de câțiva milimetri, care despart invitații de lei sau de urși.

Clienții pot petrece o singură noapte în hotel, însă cazarea include un mic dejun și o cină cu mâncare africană la restaurantul „ The Cave”. Ei au parte de acces la toată grădina zoologică în ambele zile, dar și un tur gratuit.

Vezi și: FOTO. Cum va arăta primul iaht pentru femeile de succes

Hotelul grădinii zoologice s-a deschis în luna decembrie. Prețurile pentru cazare încep de la 400 de dolari de persoană.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă