17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialÎȚI PLACE SĂ ALERGI ȘI SĂ FACI O FAPTĂ BUNĂ?

ÎȚI PLACE SĂ ALERGI ȘI SĂ FACI O FAPTĂ BUNĂ?

Zilele de vacanță sunt din ce în ce mai puține așa că, parcă mai mult decât până acum, vrei să știi unde tu și copilul tău mai puteți merge ca să petreceți câteva ore speciale.

 

Îți place să alergi? Te atrage acest sport? Participi la competiții? Vrei să întâlnești oameni care au aceeași pasiune sau curiozitate ca și tine? Mai mult decât atât, vrei să cunoști oameni care se dedică unor proiecte sociale pentru copii?

Dacă răspunzi DA fie și numai la o parte dintre aceste întrebări, vino să alergăm la crosul care marchează debutul campaniei “Împreună cu tine, PROFI salvează destine”, arătând astfel că îți pasă nu doar de tine, ci și de soarta altora poate mai puțin norocoși. Participarea la cros este gratuită.

Sâmbătă, 20 august 2016, începând cu ora 8.30, PROFI te invită să te înscrii la cros în Parcul Tineretului. După înscriere și încălzire, startul se va da la ora 9:30

Localizat în sudul Bucureștiului, Tineretului ocupă o suprafață de 80 de ha, este al treilea mare parc din capitală și este destinat copiilor, având nenumărate locuri de joacă, alei largi, atracții de bâlci și facilități sportive.

Punctul de start se află la intrarea principală din parcul Tineretului, dinspre Colegiul Național Gheorghe Șincai, și vor fi trasee pentru toate grupele de vârstă: 5 – 7 ani = 500m; 8 – 15 ani = 1000m; 16 – 25 ani = 1800m; 26 – 55 ani = 1800m sau 4500m (la alegere); 55+ ani = 1800m sau 4500m (la alegere), iar câștigătorii vor fi premiați cu super eroi de plus și vouchere de câte 50 de lei.

Cum după un efort atât de intens este binevenit și un pic de relaxare, evenimentul va continua cu momente artistice pentru copiii și părinții care, ca și tine, se vor bucura de această zi.

Evenimentul anunță începutul celei de a treia ediții a campaniei Împreună cu tine, PROFI salvează destine” prin care magazinele PROFI oferă sprijin copiilor. Campania se desfășoară sub forma unei competiții între șase ONG-uri, fiecare concurând cu câte un proiect de succes ce vizează domeniile educație, cultură, apărarea drepturilor copiilor, sănătate, incluziune/servicii sociale și protecția mediului.

Cele mai citite

Corabia Piraților Beach Club Avrig – tărâmul exotic cu atracții estivale

Comunicat de presă 14 mai 2024 Vara își intră tot mai serios în drepturi iar iubitorii de momente de relaxare specifice acestui anotimp trebuie...

Proliferarea în mediul online a imaginilor cu abuzuri sexual asupra copiilor, creștere alarmantă

Proliferarea în mediul online a imaginilor ce înfățișează abuz sexual asupra copiilor sau cele care prezintă conținut dăunător s-a accentuat în primul trimestru al...

Lawrence Wong a depus miercuri jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al Singapore

Lawrence Wong a depus jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al statului Singapore și este doar al patrulea lider de la independență, încheind...
Ultima oră
Pe aceeași temă