12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialMai mulţi actori de top vor juca în miniseria HBO "Marile minciuni...

Mai mulţi actori de top vor juca în miniseria HBO “Marile minciuni nevinovate”

Actorii Shailene Woodley şi Alexander Skarsgard vor juca în miniseria “Marile minciuni nevinovate/Big Little Lies” produsă de HBO, informează  CTV News.

HBO a anunţat, marţi, că actorul Alexander Skarsgard va juca rolul soţului personajului interpretat de Nicole Kidman. Pe de altă parte, rolul interpretat de Shailene Woodley rămâne necunoscut.

În miniserie va juca şi Reese Witherspoon. Alte nume care s-au alăturat proiectului sunt Laura Dern, Adam Scott, Zoe Kravitz şi James Tupper.

Witherspoon şi Kidman sunt, totodată, producători executivi, la fel ca şi David E. Kelley, scenaristul “Marilor minciuni nevinovate”. El este cunoscut pentru “Ally McBeal” şi “Boston Legal”.

HBO a descris  “Marile minciuni nevinovate/Big Little Lies” drept o comedie neagră, despre trei mame ale căror vieţi se destramă, în momentul sunt implicate într-o crimă. Miniseria are la bază romanul cu acelaşi nume, scris de Liane Moriarty şi care a fost tradus şi în limba română.

În prezent, data premierei nu a fost făcută publică.

Actorul suedez Alexander Skarsgård a mai colaborat cu HBO, jucând rolul unui vampir în serialul HBO “True Blood” şi rolul Sergentului Brad ‘Iceman’ Colbert în “Generation Kill”.

Shailene Woodley şi-a câştigat prestigiul cu rolul lui Hazel Grace Lancaster în “The Fault in Our Stars”, dar şi prin interpretarea lui Tris, în seria “Divergent”.

 

 

 

 

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă