14.4 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialMai sunt două zile până la concertul lui Enrique Iglesias la București

Mai sunt două zile până la concertul lui Enrique Iglesias la București

Cântărețul Enrique Iglesias va concerta, în 12 mai, la București. Într-un mesaj video, postat pe pagina sa de Facebook, le-a transmis fanilor „un show incredibil”.

„Bună, România. Sunt Enrique Iglesias și aștept să ne vedem în 12 mai, în București, la Romexpo. Vă promit tuturor un show incredibil”, a spus cântărețul.

Alături de band-ul său, starul latino-pop a pregătit cele mai cunoscute melodii din repertoriu, dintre care nu vor lipsi “Bailando”, “Ring my bells”, “Hero”, “Bailamos”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not in love”. 

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul mondial “Sex and Love” şi promovează cel mai recent album al artistului. 

​Citește și: Ce pretentii are ENRIQUE IGLESIAS pentru concertul de la Bucuresti

Potrivit organizatorilor, biletele la categoriile VIP şi Fan Pit sunt sold out, în prezent fiind disponibile doar tichete la categoriile Standing sau Standing etaj 1+2. 

Preţurile acestora sunt de 299 lei şi 198 lei, în funcţie categoria de loc. Acestea pot fi cumpărate atât online, prin www.eventim.ro, precum şi de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. 

Enrique Iglesias a mai cântat în Capitală pe 15 iunie 2002, pe stadionul “Lia Manoliu”, şi a participat la petrecerea de Revelion 2009 de la Romexpo. 

Enrique Iglesias a debutat în 1995, odată cu apariţia albumului care îi poartă numele. Enrique este fiul lui Julio Iglesias şi al jurnalistei Isabel Preysler, iar până în prezent a lansat 10 albume de studio. A jucat în filmul “Once Upon a Time in Mexico – Desperado 2” alături de Antonio Banderas şi Johnny Depp şi a colaborat cu artiste precum Whitney Houston, Ciara şi Nicole Scherzinger. 

​Citește și:  FOTO. Enrique Iglesias, răsfăţat la Bucureşti de bucătarii Casei Regale

 

Cele mai citite

Curtea Constituțională discută sesizarea privind comasarea alegerilor

Curtea Constituţională a României (CCR) dezbate, astăzi, sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în legătură OUG privind organizarea alegerilor din 9 iunie.Este...

Membrii români în PE: Vocea mediului de afaceri ar trebui să fie mai puternică la Bruxelles

Vocea cetățenilor și a mediului de afaceri ar trebui să se facă mai bine auzită în procesul de luare a deciziilor de la Bruxelles,...

SUA nu consideră că Israelul face „genocid” în Gaza, dar trebuie „ să protejeze civilii”

Statele Unite(SUA) nu consideră că Israelul comite un "genocid" în Fâşia Gaza, dar îl îndeamnă pe aliatul lor "să facă mai mult pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă