10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialMărturisiri UIMITOARE ale unei însoţitoare de zbor: „Valiza mea era ca un...

Mărturisiri UIMITOARE ale unei însoţitoare de zbor: „Valiza mea era ca un sex shop”

O fostă însoţitoare de zbor britanică la clasa I, la compania Virgin Atlantic, Mandy Smith, face mărturisiri explozive în cartea ei de memorii, „Cabin Fever”, despre viaţa ei deasupra norilor şi despre petrecerile la care a fost invitată de miliardari, scrie tabloidul mirror.co.uk.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Mandy Smith.

Smith a întreţinut relaţii intime cu pilotul unui avion, în carlingă, în timpul zborului. „Jonathan (pilotul cu care avea o relaţie – n.r.) mă ducea în Arhipelagul Florida Keys, într-un avion Cessna de două locuri, când am decis să profit de moment”, a scris femeia.

În plus, Mandy Smith a descris petrecerile „epice” organizate la hotelul InterContinental din Johannesburg, la care un coleg a aruncat o canapea printr-o fereastră.

„Nu îmi venea să cred ce vedeam în timp ce mă apropiam de conac. Richard (fondatorul Virgin Group, Richard Branson – n.r.) mi-a strâmns mâna şi m-a primit la petrecere. Nu mai văzusem atât de multă şampanie până atunci. Am rămas trează timp de 24 de ore, în care am consumat băuturi energizante şi vodka. La sfârşitul weekendului, toţi invitaţii au plecat cu plase pline de prezervative”, a scris Smith.

De asemenea, femeia a dezvăluit că le permitea unor pasageri să o atingă în zone intime şi că valiza ei era plină de jucării sexuale.

„Când luminile erau difuze în zborurile de noapte, vedeam adesea pasageri masturbându-se, în timp ce oamenii din jurul lor dormeau”, a mai scris Smith.

Însă, după mai mulţi ani în care a fost curtată de miliardari care îi dăruiau haine şi accesorii semnate de designeri celebri, Smith a simţit că trebuie să „revină la realitate”.

Mandy Smith, în vârstă de 41 de ani, are o căsnicie fericită cu un fost jucător profesionist de rugby. Cei doi au o fiică în vârstă de patru ani. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă