12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialMESAJE DE 8 MARTIE: Idei de sms-uri și felicitări amuzante

MESAJE DE 8 MARTIE: Idei de sms-uri și felicitări amuzante

Mâine este 8 Martie şi nu ai pregătit mesajele pentru mamă, iubită sau soție, prietene sau colege? Îţi oferim noi câteva idei.

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU MAME

Nu există nici un dar pe care să ţi-l pot face care să echivaleze veodată ce mi-ai dăruit tu mie – viaţă. Te iubesc, mamă!

Îţi mulţumesc că nu ai demisionat din cel mai greu job care există – acela de mamă a mea. Te iubesc!

Îţi mulţumesc că mi-ai oferit cel mai preţios dar care nu se poate cumpăra cu nimic în lume – o mamă minunată şi iubitoare.

Nu există nici o catifea aşa moale ca braţele tale şi nici o floare atât de frumoasă ca zâmbetul tău. Te iubesc, mamă!

De la tine am învăţat reţeta mamei perfecte: o porţie de iubire, două de griji şi trei de iertare şi îmbrăţişări. Mulţumesc!

Dacă ar exista câte o sărbătoare pentru tot ce mi-ai dat în viaţă, ar fi Ziua Mamei în fiecare zi.

Fiul tău mă tratează ca pe o prinţesă. Asta-mi demonstrează că a fost născut şi crescut în braţele unei regine. Mulţumesc, mamă-soacră!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU IUBITE

Te port mereu în gândurile mele şi te simt chiar şi când eşti departe. Astăzi aş vrea să-ţi dau atâtea flori cât să-ţi faci o gradină. Te iubesc!

Îmi aduci primăvară şi lumină în suflet. La mulţi ani, iubita mea!

Astăzi este ziua tuturor femeilor, dar pe tine te sărbătoresc în fiecare zi, pentru că eşti lumina ochilor mei. Te iubesc şi de 8 martie!

Eşti bucuria vieţii mele! Şi nu e nevoie să fie ziua femeii ca să-ţi spun cât de mult te iubesc!

Lumea mea este frumoasă datorită ţie şi vreau să-mi petrec restul vieţii iubindu-te. La mulţi ani, dragostea mea!

Eşti pasiune, eşti mister, eşti magică! Să ai o zi a femeii magnifică pentru că eşti cea mai specială femeie din viaţa mea.

Fără tine nu am casă, nu am suflet, nu sunt întreg. Numai tu îţi întregeşti lumea. Să ai o magnifică Zi a Femeii! Te iubesc!

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU COLEGE

În această zi specială, sărbătoreşte viaţa. Fă o pauză din programul tău încărcat, lasă-ţi părul liber şi fă ceva ce-ţi place. Pentru că azi e ziua ta! Să ai o minunată Zi a Femeii!

Unii oameni pot aduce bucurie în jur prin simpla lor prezenţă. Tu eşti unul dintre ei, dragă prietenă. Să ai parte de bucurii de Ziua Femeii!

E ziua ta, astăzi! Sper să fie plină de bucurii!

Îţi doresc o foarte fericită Zi a Femeii! Prietenia şi sfaturile tale au schimbat multe vieţi, inclusiv a mea. Să fii iubită!

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă