17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialNew Year`s Eve @ Jubile The Ballroom

New Year`s Eve @ Jubile The Ballroom

A venit timpul să îţi faci planuri pentru locul unde îţi vei petrece seara de Revelion. Mai cu seamă dacă vrei să fie plină de eleganţă, momente fermecătoare şi… dans.

Îţi propunem ca anul acesta să alegi o petrecere de excepţie, cu muzică aleasă ce te va ţine toată noaptea în mişcare, într-o atmosferă exuberantă. La acestea adăugăm alte tentaţii irezistibile: un decor rafinat, un meniu sofisticat şi servirea „à la carte”. Una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cei cu chef de petrecere este New Year`s Eve la Jubile The Balroom.

Centrul de evenimente Jubile The Ballroom propune un concept de party de top, gândit până în cel mai mic detaliu. Meniul savuros include preparate create de maeştrii bucătari special pentru această ocazie. Oaspeţii se vor putea delecta printre altele cu cocktail de creveti cu mango si mar serviti in foaie de orez, somon fume pe pat de castravete, rulou din jambon cu rucola si ardei gras, parfait din ficat de pui stropit cu bourbon servit cu coacaze, rulada din piept de pui in foietaj cu fructe confiate, pissalandiere cu ansoa, file de tilapa cu sos lemon butter servit cu legume , file de porc cu sos de piper verde dar si multe alte delicatese culinare. La trecerea dintre ani, nu vor lipsi de pe masă fructele şi, desigur, tortul aniversar, alături de sucuri naturale, cocktail-uri, vinul vechi şi bun, dar şi băuturile rafinate, in vegim de open bar.

 

Programul artistic este ales cu grijă, pentru toate gusturile, cu momente surpriză gândite în aşa fel încât să bucure ochii şi sufletul celor prezenţi, punctul culminant fiind Showul oferit de Andreea Balan si dansatoarele ei, de la care, cu siguranta, nu iti vei dezlipi ochii.Pentru cei care iubesc tradiţiile româneşti de An Nou, organizatorii au pregătit şi un spectacol pe cinste cu cele mai dragi şi vesele cântece folclorice.

Avem deja senzaţia că te-ai cam decis: la New Year`s Eve 2015 Jubile The Ballroom vei petrece o seară minunată, preţul fiind de numai 329lei de persoană, în acest cost intrând programul artistic, băuturile în regimul de consum nelimitat, meniul variat, precum şi servirea cu personal profesionist. Lista de înscriere este în mod oficial deschisă!

Trăiește și tu experiența Jubile The Ballroom!

Cele mai citite

Lucrări finalizate fără proceduri legale!

La Zorești, comuna Vernești, a avut loc o adevărată minune la construirea unei baze sportive, dar nu fără controverse. O achiziție recentă a...

Nicu Ștefănuță solicită primarilor din UAT-urile din România să respecte legislația electorală

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță (the Greens/EFA), candidat independent la alegerile europarlamentare din 9 iunie, a trimis o solicitare către cele 3186 de primari din UAT-urile...

Peste 700 de rețete pentru Ozempic au fost falsificate. Administratorul unei clinici private, printre cei reținuți

Miercuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a anunțat reținerea a 13 persoane implicate într-o rețea care ar fi falsificat peste 700 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă