21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialO jurnalistă a trăit o săptămână ca Marilyn Monroe, iar experiența i-a...

O jurnalistă a trăit o săptămână ca Marilyn Monroe, iar experiența i-a schimba viața

O jurnalistă a revistei Cosmopolitan a trăit o săptămână ca Marilyn Monroe. Loni Venti s-a implicat total în acest experiment neobişnuit care i-a schimbat viaţa, cum spune ea.

Jurnalista de astăzi a iubit-o pe Marilyn Monroe de când avea opt ani și un poster uriaș cu artista preferată îi acoperea peretele. La 12 ani, s-a costumat de Halloween ca vedeta, chiar dacă nu avea încă sâni care să umple decolteul rochiei albe. La liceu, Loni a citit zeci de biografii și și-a acoperit camera cu portretele artistei.

Acum, a trăit o săptămână de vis încercând să pătrundă cât mai mult în pielea idolului său. I-a copiat modul provocator de a vorbi, de a se mişca, machiajul, pieptănătura, stilul vestimentar şi chiar dieta alimentară şi exerciţiile pentru menţinerea siluetei. A băut şampanie la serviciu şi a dormit goală, parfumată cu Channel No.5, exact ca sex-simbolul anilor 1950.

 

View on YouTube

 

Pentru a se machia și pieptăna ca idolul său, Loni și-a făcut o programare chiar la salonul de frumusețe frecventat de Marilyn. Pasul următor a fost schimbarea garderobei. Apoi a preluat obiceiurile artistei și a băut șampanie după somnul de prânz. Asta a amețit-o puțin și i-a fost cam greu să se concentreze pe sarcinile de serviciu. Într-una dintre seri, Loni a mers la Institutul Erno Laszlo, pentru a-și face un tratament facial exact ca Marilyn. Acolo s-a simțit extraordinar, pentru că institutul păstrează o cameră cu antichități, iar ea s-a trezit înconjurată de obiecte din anii ’50.

O altă încercare pentru Loni a fost păstrarea dietei și a programului de exerciții pentru menținerea siluetei, de la care Monroe nu făcea abatere. Cel mai greu i-a fost să înghită laptele fierbinte cu ouă crude, despre care Marilyn spunea „nu cred că vreun doctor ar putea recomanda un mic dejun mai hrănitor pentru o fată muncitoare care se grăbește”. Prânzul îl sărea, la fel ca idolul său, iar la cină nu era deloc mai uşor pentru că Marilyn mânca obligatoriu carne roşie cu câţiva morcovi, iar Loni este vegetariană.

Loni a participat la o şedinţă foto, în care a încercat să se comporte ca Marilyn şi a recreat momentul atât de cunoscut al rochiei albe care se ridică de la un curent de aer.

Toată viaţa ei, jurnalista a fost complexată de felul în care arată, dar această săptămână trăită ca idolul său i-a dat mai multă încredere în ea. „M-am simţit frumoasă, spune Loni, chiar dacă a trebuit să mă deghizez pentru asta”.

Astăzi, jurnalista este mult mai mulţumită de aspectul ei, inspirat de vibraţia blondei ei favorite. De curând şi-a vopsit părul blond, iar buclele-i atârnă pe umeri. În zilele foarte bune, oamenii-i spun că le reaminteşte de o versiune modernă a celebrei Marilyn Monroe.

 

 

 

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Parașutiștii și echipajul de zbor, în pericol din cauza închirierii avioanelor AN-2 scoase din uz

Un recent accident aviatic petrecut la Aerodromul Spătaru din Buzău a adus la lumină o situație îngrijorătoare în cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN)....

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă