18.9 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialO parte din Corul Operei Naţionale evoluează sub bagheta Ozanei Barabancea pe...

O parte din Corul Operei Naţionale evoluează sub bagheta Ozanei Barabancea pe 30 mai la Teatrul Naţional din Bucureşti

O parte din Corul Operei Naţionale va performa sub bagheta dirijorală a Ozanei Barabancea, într-un moment surpriză ce va fi pus în scenă în cadrul spectacolului Ozana Barabancea And Friends, programat pe 30 mai, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

De altfel, Ozana a mărturisit recent că muzica de operă este cea mai dragă sufletului ei: „De la 14 ani de când am descoperit Opera tot acolo sunt. Chit că am avut, pe ici pe colo, tot felul de colaborări, tot felul de proiecte adiacente, marea mea dragoste este Opera” a declarat Ozana în cadrul emisiunii Agentul VIP din 18 mai 2016.

Ozana Barabancea finalizează alături de echipa sa de prieteni şi colaboratori ultimele detalii ale spectacolul din 30 mai. Alături de o parte din Corul Operei, pe scenă vor mai urca, pentru momente speciale, Liviu Teodorescu, Florin Ristei, Anca Sigartău, dar şi fiica şi fiul Ozanei. În programul serii veţi regăsi acorduri selecte de jazz, balade răscolitoare, secvenţe pop-rock pline de ritm, dar şi momente lirice care fac să vibreze cea mai sensibilă coardă a sufletului.

Potrivit Ozanei Barabancea evenimentul “e un concert cu oameni dragi, pentru oameni calzi cum e publicul Teatrului Naţional din Bucureşti.” Aşadar sunteţi aşteptaţi cu versuri fără vârstă şi refrene de ieri şi de azi, să îi insoţiţi pe protagoniştii spectacolului, într-o poveste irepetabilă.

Amfitrionul spectacolului este Ion Caramitru.

Pentru evenimentul OZANA BARABANCEA & Friends din 30 mai biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Naţional şi online pe mystage.ro, startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, ticketnet.ro, ticketstore.ro şi bilet.ro.

Cele mai citite

Cum să alegi săpunul natural potrivit pentru tipul tău de piele

Utilizarea săpunurilor naturale a cunoscut o creștere importantă în ultimul timp, un fenomen datorat conștientizării tot mai mari a beneficiilor pe care acestea le...

Johnny Wactor a murit după ce a încercat să oprească un jaf. Actorul din “General Hospital” a fost împușcat

Veste șocantă din lumea actoricească. Johnny Wactor, actorul celebru din "General Hospital", a murit în timp ce încerca să oprească un jaf. Se pare...

Machiaj expres: transformă-ți lookul cu o rutină de doar 10 minute

În lumea noastră modernă, suntem adesea presate de timp, dar ne dorim în același timp să arătăm îngrijite în fiecare zi. Ca să poţi...
Ultima oră
Pe aceeași temă