6.8 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSpecialObsesie pentru frumusețe. Ce își face o femeie ca să se simtă...

Obsesie pentru frumusețe. Ce își face o femeie ca să se simtă frumoasă

O femeie din Statele Unite ale Americii vrea să ajungă să aibă gâtul la fel de lung ca cel al femeilor din tribul african Kayan, pentru care are o obsesie. Sydney poartă 16 inele în jurul gâtului, ca să îl alungească până la 20 de centimetri, relatează The Daily Mail.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, trăiește în Los Angeles și își dorește să arate ca femeile din tribul african Kayan. Acestea își alungesc gâtul cu ajutorul unor inele din alamă.

Americanca și-a lungit deja gâtul până la 12 centimetri. Ea își scoate inelele de alamă doar de două ori pe an. Femeia și-a propus să mai adauge câteva inele la cele 16, ca să reușească să obțină o lungime a gâtului de 20 de centimetri.

Sydney a cheltuit peste 4000 de lei noi pentru inelele de alamă, pe care le lipește de gât cu o soluție specială.

Citește și: FOTO INEDITE: Frumusețea diferă în funcție de cultură. Cum arată o femeie FRUMOASĂ în 19 țări

Femeia a recunoscut că îi este greu să mănânce sau să conducă mașina, pentru că nu își poate mișca în voie capul.

Americanca a povestit că inelele îi încălzesc foarte tare gâtul și că este nevoită să se șteargă cu șervețele umede pe sub acestea.

Sydney a spus că merge regulat la medic, pentru a se asigura că este în regulă să adauge inele. Doctorul i-a explicat riscurile, dar nu a reușit să o determine să renunțe, însă a convins-o să aștepte cinci ani, înainte de mări numărul inelelor de alamă.

Cele mai citite

Servicii de închiriere animatori copii pentru zile de naștere

Chiar dacă serviciile de animație pentru copii sunt disponibile pe piață doar de câțiva ani, asta nu înseamnă că discutăm despre un concept nou....

Rusia – Ucraina, ziua 740. Rusia lovește Kievul cu rachete hipersonice

Rusia a atacat teritoriul Ucrainei, inclusiv capitala țării, Kiev, folosind rachete hipersonice, în dimineața de 25 martie 2024. În orașul Kiev au fost auzite explozii...

Cum îți poate afecta corpul o alimentație nesănătoasă?

Alimentația este extrem de importantă pentru ca organismul nostru să funcționeze la capacități maxime. O dietă bogată în substanțe nutritive ne va ajuta să...
Ultima oră
Pe aceeași temă