13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialParteneriat între Google și Untold Festival

Parteneriat între Google și Untold Festival

 

Cel mai important festival din România, Untold Festival, a intrat într-un parteneriat cu unul dintre giganții IT, Google. Parteneriatul a fost încheiat deși festivalul clujean se află doar la prima sa ediție. Untold Festival va fi cel mai important eveniment din cadrul Capitalei Europene a Tineretului, titlu deținut de Cluj în acest an.

”În cadrul festivalului, va fi promovat noul serviciu, Google Music. Cei de la Google au ales doar câteva festivaluri la nivel european pentru acest tip de parteneriat. Din România, suntem singurii care suntem parteneri Google”, a spus directorul de marketing și comunicare al Untold, Adrian Chereji.

Reprezentanții gigantului IT au fost impresionați de creativitatea campaniilor de comunicare realizate de echipa festivalului. Cea mai cunoscută la nivel internațional a fost cea prin intermediul căreia tinerii care au donat sânge au primit bilete la festival. În total, a declarat directorul festivalului, Bogdan Buta, aproximativ 1.000 de tineri au participat la această campanie.

Cei mai mulți dintre ei provin din Cluj-Napoca și din București. O altă campanie a fost aceea prin intermediul căreia elevii care au obținut nota 10 la examenul de bacalaureat au primit intrare gratuită la Untold. Alți 3.000 de elevi care au promovat acest examen au primit reduceri substanțiale. Ca rezultat al acestor campanii, pagina de Facebook a festivalului a strâns peste 100.000 de fani în aproximativ 7 luni.

Fițe ale artiștilor

Pentru a asigura buna desfășurare a festivalului, echipa de producție a fost adusă din Olanda. Este vorba de echipa care lucrează de obicei cu artistul Armin Van Buren. ”Cei mai mulți dintre artiștii principali vor veni cu avioane private. Ei au cerut să fie cazați în hoteluri de cinci stele și să circule cu limuzine conduse de șoferi de peste 35 de ani, vorbitori de limbi străine”, a spus directorul festivalului, Bogdan Buta. De asemenea, unii dintre artiști au venit cu pretenții excentrice. ”Unii au cerut să aibă apă de Fiji, o cerință chiar neobișnuită”, a mai spus Bogdan Buta.

De asemenea, pentru a-i deservi pe spectatori, vor fi amenajați 300 de metri liniari de baruri. O bere la draft va costa șase lei, iar una la doză va costa șapte lei. Plata va fi realizată cu carduri contactless, pentru a scurta timpul de așteptare. Potrivit lui Bogdan Buta, vor exista 52 de puncte de reîncărcare a cardurilor și peste 400 de puncte de plată. De asemenea, vor exista carduri preîncărcate cu 50 și 100 de lei, pentru a scurta, de asemenea, timpul necesar achiziționării acestor carduri.

Spital de campanie pe durata Untold

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență va amenaja, în premieră, un spital de campanie, pe esplanada dintre Sala Polivalentă și ClujArena. Potrivit comandantului Inspectoratului, Ioan Moldovan, decizia amenajării acestui spital de campanie a fost luată pentru a preveni blocarea Unităților de Prevenire a Urgențelor din cadrul spitalelor clujene.

Spitalul de campanie, asemănător cu cele amenajate în zonele de conflict, va fi deservit de medici și de asistenți medicali din cadrul Spitalului Județean de Urgență, de paramedici din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” și de ofițeri și subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. De asemenea, vor exista și echipe mobile care vor patrula prin Parcul Central, Sala Polivalentă și ClujArena, pentru a oferi asistență de urgență celor care au nevoie. Pentru cazurile care nu vor putea fi tratate în Spitalul de Campanie, vor fi mobilizate autospeciale și ambulanțe, care îi vor duce pe pacienți în spitalele din oraș, potrivit ClujToday.ro.   

Sprijin de la ambasadele Marii Britanii și Olandei

Poliția Cluj a ajuns la un acord cu ambasadele regale ale Marii Britanii și Olandei, pentru a oferi asistență celor care vor participa la Untold Festival. Potrivit comandantului Poliției municipale, Marcel Bonțideanu, în zona festivalului vor exista două puncte fixe de informare, unde participanții la festival vor putea solicita sprijin ofițerilor și subofițerilor de Poliție. De asemenea, comandantul Inspectoratului Județean de Poliție, Tudor Grindeanu, a precizat că în fiecare zi a festivalului vor fi mobilizați minimum 400 de polițiști.

Aceștia vor fi sprijiniți de un contingent cuprins între 200 și 300 de jandarmi. Directorul festivalului, Bogdan Buta, estimează că, zilnic, vor exista aproximativ 50.000 de persoane care vor participa la festival. Acest eveniment va antrena și mobilizarea ofițerilor de poliție și din cadrul serviciilor secrete care sunt specializați în combaterea traficului de droguri, dar și în prevenirea utilizării ilegale a armelor, munițiilor și substanțelor periculoase. Unii dintre acești ofițeri vor acționa sub acoperire.

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă