11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialPegas Triatlon Buftea: 50% reducere la înscriere pentru persoanele de sex feminin...

Pegas Triatlon Buftea: 50% reducere la înscriere pentru persoanele de sex feminin și rezidenți

Sâmbătă, 30 iulie, se va desfășura la Buftea ediția a 3-a a Triatlonului Pegas, cu 3 probe de concurs: triatlon olimpic, triatlon sprint și ștafeta, precum și un cros pentru copii.

Probele de concurs se vor desfășura astfel:

– înot în Lacul Buftea (zona de start este amplasata pe Aleea cu Brazi)

– ciclism pe șosea (traficul auto este închis autoturismelor pe traseul pe care se desfășoară proba de ciclism: Str. Cloșca, Str. Independenței, Str. Horia, Str. Știrbei Vodă)

– alergare pe șosea și în Parcul Știrbey (traficul auto este închis autoturismelor pe traseul pe care se desfășoară proba de alergare: Str. Știrbei Voda și în Parcul Știrbey)

Organizatorii, Pegas Triatlon Club în colaborare cu Primăria Buftea și Federația Română de Triatlon, oferă o reducere de 50% a taxei de înscriere pentru persoanele de sex feminin precum și pentru concurenții cu domiciliul în localitatea Buftea.

De asemenea, în conformitate cu Regulamentul Federației Române de Triatlon (FRTRI), beneficiază de gratuitate la înscriere sportivii care fac parte din Lotul Național de Triatlon – elite și juniori.

Pegas Triatlon Buftea a ajuns deja o tradiție în calendarul anual de competiții. Anul acesta suntem etapa a 3-a în Circuitul național Romanian Triathlon Series, așa că rezultatele de sâmbătă sunt importante pentru sportivii din clasament. În bună parte însă concursul este despre dragostea pentru sport și mișcare a celor care practică triatlonul ca pasiune, făcându-și timp pentru el în viața agitată de zi cu zi. Sportul este bucurie și merită orice efort, așa că ne vedem sâmbătă! “ spune Cosmin Rogoveanu, manager eveniment.

Detalii suplimentare despre înscrieri și program se regăsesc pe pagina competiției, la http://www.triatlonbuftea.ro/, dar și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Partenerii evenimentului sunt: Tipografia Silkat, Sailfish, Sloop, 4Living, BCR, Fundatia Emag, NoStress Events, Modernism, Salvalife, Divertiland, SupAcademy, Domeniul Stirbey, Redis Nutritie.

Parteneri media: Adrenallina.ro, Alerg.

 

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă