6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPerfect Tour respectă tradiţia cu cele mai mari reduceri din turism: 62...

Perfect Tour respectă tradiţia cu cele mai mari reduceri din turism: 62 %

Traditional, “sarbatoarea” reducerilor, Black Friday, este programata in ultima zi de vineri a lunii noiembrie si marcheaza startul sezonului cumparaturilor de iarna. Perfect Tour, “Cea mai buna agentie de turism din Romania 2014”, respecta traditia si, in data de 28 noiembrie 2014, da startul celor mai mari reduceri de pe piata vacantelor. Astfel, in intervalul 28 – 30 noiembrie, pasionatii de calatorii isi pot rezerva vacanta dorita profitand de discount-uri incredibile, de pana la 62%.

“Anul acesta, unii jucatori au «furat» startul, organizand Black Friday cu o saptamana mai devreme. Perfect Tour respecta traditia si porneste nebunia vacantelor de vis la tarife reduse imediat dupa Ziua Recunostintei (Thanksgiving Day). Timp de 3 zile, pasionatii de calatorii si vanatorii de reduceri, aflati in cautarea unei destinatii, vor avea timp pentru a-si achizitiona vacanta la tarife imbatabile. Discount-urile Perfect Tour ajung pana la 62%, fiind cele mai mari din turism. Iar paleta de oferte speciale poate satisface toate gusturile, incluzand de la un Craciun magic in Laponia, vacante la schi sau pentru petrecerea sarbatorilor, pana la croaziere de vis, destinatii exotice si experiente unice in lumea desenelor animate de la Disneyland Paris”, explica Razvan Scaesteanu, PR Manager Perfect Tour.

Cea mai mare reducere, 62%, este destinata celor care viseaza la o vacanta in “emiratul superlativelor”, Dubai, intr-o locatie pe masura – Hotel Atlantis The Palm 5*. In perioada Black Friday, Perfect Tour taie tariful de cazare, de la 424 la 185 euro/persoana/noapte cu demipensiune.
Vacanta magica la Disneyland Paris, singurul loc in care visele prind viata, poate fi rezervata cu un discount zdrobitor, in timpul “sarbatorii” reducerilor. Astfel, parintii care vor sa le ofere copiilor o vacanta magica si, de ce nu, sa-si retraisca copilaria, pot rezerva un pachet de 4 nopti de cazare si 5 zile de distractie in parcuri cu pana la 55% reducere. Mai mult, copiii sub 7 ani calatoresc, stau si se distreaza gratis la Disneyland Paris, parintii trebuind sa achite doar taxele de aeroport.

Nici Craciunul in Laponia nu a scapat de reduceri. Astfel, parintii si toti cei care viseaza la un Craciun in “Tara lui Mosului” pot achizitiona un astfel de pachet magic cu un discount de pana la 105 euro/adult, in limita locurilor disponibile. Pachetele speciale Craciun Laponia cuprind transport cu Charter-ul lui Mos Craciun, cina in seara sosirii, cina festiva de Craciun si cazare in hoteluri de 4 stele, atent alese pentru ca turistii sa se poata bucura din plin de facilitatile oferite de statiunea Levi, locatia oficiala de schi a lui Mos Craciun. De asemenea, sejururile includ o excursie “In cautarea lui Mos Craciun”, la satul Mosului si in Santa Park, si o excursie “Intalnire cu Mos Craciun si familia sa”, momente magice apreciate de adulti, dar mai ales de catre copii.

De Black Friday, amatorii de aventura si istorie pot profita de reducerile de pana la 100 euro/persoana pentru a alege unul dintre Circuitele Explore (ex.: Japonia, India, Peru, Tunisia, Maroc, Iordania & Israel), in limita locurilor disponibile. Si nici iubitorii sporturilor de iarna nu au fost uitati, vacantele la schi in Bulgaria, Austria, Elvetia, Franta si Italia fiind si ele supuse unor reduceri substantiale.

De asemenea, ofertele de Revelion in destinatii exotice sunt reduse cu pana la 150 euro/persoana, vacantele in capitalele europene, cu pana la 133 euro/persoana, vacantele de vara pe litoralul bulgaresc, cu pana la 32%, iar sejururile exotice, cu 7%.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă