15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialPREMIERĂ pentru formaţia The Rolling Stones. Unde va susţine concerte

PREMIERĂ pentru formaţia The Rolling Stones. Unde va susţine concerte

Trupa britanică “The Rolling Stones” a anunţat, joi, că va susţine un turneu în America Latină, după o pauză de 10 ani. Formaţia va concerta pentru prima dată în oraşele Peru, Columbia şi Uruguay, informează Reuters, citată de Mediafax. 

“Ne place să cântăm în America Latină şi suntem încântaţi de faptul că vom ajunge cu turneul nostru pentru prima dată în anumite oraşe. Publicul din această zonă a lumii este unul dintre cele mai bune din lume, are o energie incredibilă!”, a declarat Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, într-o declaraţie de presă.

Turneul grupului britanic va debuta cu un concert în Santiago de Chile, pe 3 februarie, şi va include apoi show-uri în oraşe precum Brazil, Ciudad de Mexico, Lima şi Bogota. Biletele vor fi puse în vânzare pe 9 noiembrie.

Intitulat “America Latina Ole”, acest turneu reprezintă o serie de concerte pe stadioane, fiind în acelaşi timp o continuare a celui pe care “The Rolling Stones” l-a susţinut în America de Nord în anul 2015.

Chitaristul Keith Richards a declarat în septembrie că trupa britanică intenţionează să înregistreze un nou album de studio, după turneul sud-american. Anunţul făcut joi de grupul The Rolling Stones nu a inclus însă nicio informaţie despre lansarea unui nou album. Precedentul material discografic al trupei s-a intitulat “A Bigger Bang” şi a fost lansat în 2005.

“The Rolling Stones”, înfiinţată la Londra, în anul 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. “The Rolling Stones” a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

Pe 17 iulie 2007, formaţia “The Rolling Stones” a concertat şi la Bucureşti.

Cele mai citite

Irak ajută la misiunea de căutare a elicopterului ce îl transporta pe președintele Iranului

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Alexander Zverev, campion la Foro Italico

Germanul Alexander Zverev a câştigat pentru a doua oară în carieră turneul ATP Masters 1.000 de la Roma, după ce l-a învins în finală...
Ultima oră
Pe aceeași temă