9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialReduceri de pana la 50% la achizitionarea pachetelor de vacanta Early Booking...

Reduceri de pana la 50% la achizitionarea pachetelor de vacanta Early Booking la TUI TravelCenter (P)

Ofertele Early Booking si-au gasit inca de la finalul anului 2016 un loc in portofoliul agentiilor turistice, fiind o ocazie pentru calatori sa achizitioneze pachete de travel la preturi deosebit de avantajoase. Agentia de turism TUI TravelCenter a pregatit oferte greu de refuzat in cele mai in voga destinatii ale momentului.

Cele mai populare destinatii estivale din 2017 se afla acum in portofoliul agentiei de turism TUI TravelCenter, care a lansat pachetele turistice Early Booking, ce pot fi rezervate din timp la un pret foarte avantajos. Astfel, pachetele de vacanta pe litoralul unor tari reprezentative in preferintele turistilor, precum Turcia sau Grecia, pot fi achizitionate cu reduceri substantiale.

In Turcia, de pilda, o vacanta poate fi rezervata cu reduceri de pana la 50%. Un pachet Early Booking pe litoralul turcesc, in Antalya, la un hotel de cinci stele, poate incepe de la suma de 393 de euro de persoana pentru un sejur de sapte nopti. Alte statiuni turcesti fabuloase, incluse in oferta TUI TravelCenter, sunt Kemer, Lara, Side, Belek si Alanya.

Oferte Early Booking 2017 in Grecia, cu pana la 20% reducere 

Si Grecia, o destinatie turistica ce ocupa de ani buni un loc important in topul preferintelor turistilor, este si ea inclusa in portofoliul agentiei de turism. Statiunile Halkidiki, Santorini, Corfu, Creta-Heraklion, Zakynthos, Rhodos si Creta-Chania sunt disponibile cu reduceri de pana la 20%. In Halkidiki, de pilda, preturile incep de la 118 euro de persoana la un hotel de trei stele pentru un sejur de sapte nopti, in timp ce cazarea la un hotel de cinci stele in statiunea Thassos, pentru aceeasi perioada, are preturi incepand de la 316 euro de persoana.

Spania intra si ea in randul tarilor ofertante din punct de vedere turistic in sezonul cald. Insulele Tenerife, Gran Canaria si Mallorca isi asteapta turistii „mustind” de plaje cu nisip fin si ape cristaline. Pachetele de vacanta in cele trei insula spaniole pot fi achizitionate cu pana la 20% reducere, astfel ca pretul unei vacante intinse pe opt zile si sapte nopti, la un hotel de patru stele din Tenerife, incepe de la 850 de euro la TUI TravelCenter, in timp ce acelasi pachet, in Mallorca, este disponibil incepand de la suma de 819 euro. 

In ultimii ani, statiunile bulgaresti au devenit, parca, tot mai populare in randul romanilor. Albena, Sunny Beach, Nessebar, Obzor, Duni si Nisipurile de Aur sunt acum disponibile in portofoliul TUI TravelCenter cu reduceri de pana la 25%. Un pachet de vacanta Early Booking cu o durata de sapte nopti, la un hotel de trei stele din Albena, are preturi ce incep de la 163 de euro, in functie de perioada in care este facuta rezervarea, in timp ce un pachet de vacanta la un hotel de cinci stele, tot pe o perioada de sapte nopti, in statiunea Nisipurile de Aur, costa de la 365 de euro de persoana in sus.

Persoanele care nu isi doresc, totusi, sa abandoneze Romania in sezonul estival, preferand litoralul autohton, pot achizitiona pachete de calatorie de la TUI TravelCenter, cu reduceri de pana la 30%, in statiunile Mamaia, Neptun, Olimp, Eforie Nord, Venus-Saturn, Jupiter si Sfantu Gheorghe. O vacanta intinsa pe o perioada de sapte nopti in Mamaia, la un hotel de patru stele, poate avea preturi care incep de la 169 de euro de persoana, in timp ce in cazul unei vacante pe aceeasi perioada delimitata, la un hotel de cinci stele din Venus-Saturn, pretul incepe de la 228 de euro de persoana.

Accesati site-ul oficial al agentiei de turism pentru mai multe informatii despre ofertele Early Booking 2017.  

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...
Ultima oră
Pe aceeași temă