13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialRevelaţii din viaţa Andreei Marin la Itsy Bitsy FM

Revelaţii din viaţa Andreei Marin la Itsy Bitsy FM

Un nou sezon de emisiuni “Preţuieşte viaţa” cu Andreea Marin debutează pe 4 aprilie la Itsy Bitsy FM. Realizatoarea vorbeşte zi de zi la radio şi pe www.itsybitsy.ro despre cele mai importante evenimente din viaţa ei, care i-au marcat evoluţia, despre părinţi şi modele care au transformat-o în ani, lucruri puţin cunoscute de public.

“Am trăit în ultimii 15 ani câţi alţii într-o viaţă şi vreau să împărtăşesc oamenilor ce am învăţat din experienţe atât de diferite. Cred că mă defineşte fiecare schimbare prin care am trecut, dar mai ales respectul pentru viaţă pe care vreau să îl transmit tuturor” declară Andreea Marin.

Emisiunea radio “Preţuieşte viaţa” este difuzată la Itsy Bitsy FM de trei ori/zi de la 09:05, 10:40 si 16:40 de luni până vineri, fiind postată zilnic în varianta video şi pe www.itsybitsy.ro.

Andreea Marin s-a alăturat echipei Itsy Bitsy FM în anul 2015, după ce a fost mulţi ani ascultătoarea acestui radio pentru părinţi şi copii, împreună cu fetiţa ei Violeta. Emisiunile ei sunt o sursă de inspiraţie pentru părinţii care îşi doresc o viaţă armonioasă dincolo de toate rolurile zilnice: de părinţi, de profesionişti, de parteneri de cuplu etc.

********

Despre ITSY BITSY – Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din România pentru părinţi și copii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi și copii și evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în prezent în București și în peste jumătate din teritoriul României.

Mai multe informatii:

PR Manager Monica Popescu

monica.popescu@itsybitsy.ro

Cele mai citite

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...

Spitalul “Foişor”, actualizare cu privire la starea de sănătate a lui Florin Piersic

Actorul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic vineri, starea sa generală fiind stabilă, fără modificări semnificative faţă de zilele anterioare, au informat reprezentanţii Spitalului...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă