8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialRomânii au talent 2015. Ce noutate vor aduce semifinalele

Românii au talent 2015. Ce noutate vor aduce semifinalele

Semifinalele celui de-al cincilea sezon al emisiunii de divertisment „Românii au talent” vor avea un decor asemănător cu cel al versiunilor filmate în Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. 

​Citește și: Românii au talent 2015. Când încep semifinalele

Decorul „Românii au talent” este reprezentat de două jumătăți perfecte de cerc, cu suprafețe foarte mari, amplasate pe părțile laterale ale scenei, ale căror raze din fâșii de led vor completa proiecțiile gândite pentru fiecare moment.

Masa juraţilor va fi reprezentată de un podium oval, complet luminat, situat între tribune şi scenă.

„Din punct de vedere regie, promit că anul acesta vom avea show-uri complexe, cu numere spectaculoase atât ca regie şi scenariu, cât şi ca scenografie, grafică şi jocuri de lumini, care se îmbină perfect cu poveştile concurenţilor” a spus regizorul „Românii au talent”, Adrian Batista.

Citește și: ROMÂNII AU TALENT 2015: Momente surprinzătoare la cea de-a opta ediție a emisiunii

Fiecare semifinală va avea cel puţin o surpriză, de la momentele prezentate de către concurenţi, la invitaţii speciali care vor încinge atmosfera pe scenă. Una dintre surprizele acestui sezon va fi Tiberiu Albu – câştigătorul sezonului 4 Vocea României. El va împărtăşi din experienţa sa şi va încânta atât publicul, cât şi telespectatorii cu interpretarea, în premieră, a unor melodii.

Al cincilea sezon Românii au talent continuă cu încă două ediţii de preselecţii şi, din 8 mai, cu semifinalele care vor fi transmise în direct.

Cele mai citite

Ludovic Orban atacă dur rocada candidaţilor PSD şi PNL: se schimbă precum șosetele

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat, luni seară, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum...

Masa de Paște, mai scumpă, chiar cu plafonarea alimentelor de bază

Bugetul alocat cumpărăturilor pentru masa de Paște de anul acesta poate depăși suma de 1.000 de lei, față de anul trecut când vorbeam despre suma...

Alexandru Maxim, spectacol în Turcia! Românul a dat un gol și a pasat decisiv în victoria lui Gaziantep

Mijlocaşul român Alexandru Maxim a contribuit decisiv la victoria echipei sale, Gaziantep FK, cu scorul de 2-0, în fața formației Kasimpaşa, din etapa a...
Ultima oră
Pe aceeași temă