10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSchimbare de reguli la Vocea României, înainte de marea finală

Schimbare de reguli la Vocea României, înainte de marea finală

Ultima etapă a duelurilor încrucişate a emisiunii de divertisment „Vocea României” va avea loc vineri, după care vor fi anunţaţi finaliştii. În premieră, concurenţii vor putea fi votaţi pe reţeaua de socializare Facebook, potrivit unui comunicat Pro TV remis redacţiei.

„Telespectatorii își pot vota favoriții prin sms la numărul 1200 sau, în premieră, direct pe Facebook, pe pagina oficială Vocea României. La fiecare start vot anunțat, poll-ul de votare pentru fiecare cuplu de dueliști va intra pe pagina de Facebook Vocea României. Finalist este concurentul cu cele mai multe voturi cumulate, pe sms și Facebook”, se arată în comunicatul citat.

Din opt concurenți vor rămâne în marea finală numai patru, care vor intra în cursa pentru trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Antrenorii Loredana, Tudor, Smiley și Moga au ales pentru concurenții lor piese precum „The winner takes it all”, „Can’t take my eyes off you” sau „Atât de singur”.  

Totodată, antrenorii vor interpreta unele dintre cele mai îndrăgite piese ale lor. Smiley cânta cel mai nou single al său, „Pierdut buletin”, al cărui videoclip a fost lansat cu câteva zile în urmă și se bucură deja de un succes răsunător, iar Tudor.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea o imagine cu antrenorii şi concurenţii care vor urca pe scenă, vineri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă