21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialSpectacolul ”Nu-i Bai”, pe scena Teatrului ”Tudor Vianu” din Giurgiu

Spectacolul ”Nu-i Bai”, pe scena Teatrului ”Tudor Vianu” din Giurgiu

Tip eveniment: Spectacol de lieduri şi operetă, 100% românesc

 

Titlu spectacol: Nu-i Bai

Regia: Claudia Deleanu

Gen artistic: spectacol muzical

Durata spectacolului: 1 h

Organizator: Asociația Royal Art Muzzyk

Co-organizator: Asociația Culturală SpectacolArt București

Parteneri: SC Insart & Events SRL, Bilet.Ro, Sfera Décor

Parteneri media: România TV, România Liberă

Asociația Royal Art Muzzyk și Asociația Culturală SpectacolArt București, organizează la GIURGIU, pe data de 8 IUNIE 2015 orele 19:00 pe scena Teatrului „Tudor Vianu”, în regia Claudiei Deleanu, spectacolul Nu-i Bai având-o ca invitat special pe marea soprană Daniela Vlădescu.

Iubitorii de muzica de toate vârstele sunt asteptati la TEATRUL “TUDOR VIANU” Giurgiu să susțină artiștii în demersul lor de educare și popularizare a muzicii clasice românești.

Spectacolul de operetă Nu-i Bai este o comedie încărcată cu nuanțe sentimentale, care introduce publicul în atmosfera spaţiului idilic al plaiurilor româneşti de început de secol XX. Centrat pe “dragostea cu năbădăi” a unui cuplu, Bertha şi Ciprian, spectacolul captivează prin ineditul situaţiilor propuse publicului, prin împletirea “buclucaşă” de sentimente, intrigi, momente comice, melancolice, sau pătimaşe, toate adunându-se în jurul unui conac moştenit de Bertha.

Construit pe un concept definit de regizoarea Claudia Deleanu ca fiind Hybrid Opera, spectacolul de operetă Nu-i Bai aduce în faţa publicului o serie de lucrări muzicale vocale de mare valoare ale compozitorilor români, interpretate inspirat de sopranele Daniela Vlădescu – invitat special, Luiza Dan, Raluca Oprea, Ana-Maria Acunune, de mezzosoprana Martiniana Antonie/ Maria Baciu, de tenorul Andrei Mihalcea/ Valentin Trandafir, acompaniamentul fiind asigurat de pianista Anta Agavriloae.

Daniela Vlădescu, soprană

2011: Cursuri de formare profesională la Centrul de Pregatire Profesionala în Cultură, Management şi Relaţii Publice – Manager cultural

2006-prezent: Director General al Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa

1993-prezent: solistă a Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian din Bucureşti

1985-1993: solistă a Operei Române din Bucureşti

1979-1985: solistă a Teatrului Muzical din Braşov

1975-1980: studentă la secţia Canto  a Conservatorului Ciprian Porumbescu din Bucureşti (clasa prof. Arta Florescu şi Eugenia Moldoveanu)

1963-1975: elevă a Liceului de Muzică George Enescu din Bucureşti

Royal Art Muzzyk

Specializată în descoperirea, formarea și promovarea tinerelor talente prin organizarea, producția și crearea de spectacole muzicale, asociaţia neguvernamentală Royal Art Muzzyk a debutat în 2008 cu spectacolul Intermezzo, jucat pe scena Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian” din București. Mezzosoprana Claudia Deleanu, alături de elevii săi: Eliza Puchianu, Dana Tănase, Florian Mitrea, Vlad Alexandru Robu, Bogdan Nicola și Alexandru Triscariu, a transformat examenul elevilor într-o reprezentație demnă de scena Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian”. În august 2012, odată cu premiera spectacolului Sentimente – in memoriam lui Hero Lupescu la Sala Rapsodia din București, Claudia Deleanu definește conceptul de Hybrid Opera ca fiind viziunea artistică a Royal Art Muzzyk. Hybrid Opera se bazează pe interferența artelor audiovizuale, fiind un complex de muzică, teatru şi dans care oferă o experiență plăcută și incitantă publicului iubitor de frumos, în toate formele lui de exprimare.

Spectacolele desfăşurate sub egida Royal art Muzzyk – Vis la 16 ani, Despre sunete și lumină, Sentimente, Trip de Crăciun, Nu-i Bai, Bellezza Rivale,Vis de Crăciun, Piccolo Baroque, Îngerii lui Crăciun – s-au bucurat de aprecierea şi atenţia unui public numeros.

Asociația Culturală SpectacolArt București

 

Asociație culturală specializată în organizarea, producția și crearea de spectacole de muzică, teatru și dans, management artistic și planificarea turneelor artistice.

Bilete:  Casa de bilete a Teatrului “TUDOR VIANU”- Giurgiu și online pe www.bilet.ro.

Informații:

0730.248.648;

0760.262.906

0721.091.39;

Preț bilet: cat.I 50 ron; cat.II 40 ron; cat.III -30 ron

CONTACT:

Iulian Rădoi – Manager eveniment

+40 721 091 839

spectacolart@gmail.com

wwww.spectacolart.ro

www.spectacolart.ro

www.royal-art-muzzyk.ro

Facebook Royal Art Muzzyk

Facebook Spectacolart

 

Cele mai citite

Israelul și-ar fi amânat operațiunea de la Rafah (Gaza) pentru a se concentra asupra Iranului

Israelul și-ar fi "amânat" operațiunea militară din orașul Rafah, aflat în Fâșia Gaza, întrucât acum Israelul dorește să se concentreze asupra ripostei pe care...

Germania susține aderarea completă a României la Spațiul Schengen

Ministrul federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser, a declarat că ţara sa sprijină aderarea completă a României la Spaţiul Schengen, adică şi cu...

Președintele polonez Duda ar urma să se întâlnească cu Trump

Președintele polonez Andrzej Duda a declarat că s-ar putea întâlni cu Donald Trump în timpul unei vizite la New York săptămâna aceasta, în timp...
Ultima oră
Pe aceeași temă