19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialSTUDIU. Vinul, secretul seducției. Cum devenim mai atrăgători în fața celorlalți

STUDIU. Vinul, secretul seducției. Cum devenim mai atrăgători în fața celorlalți

Persoanele care beau un pahar cu vin devin mai atrăgătoare decât persoanele care nu consumă alcool, arată o cercetare făcută de britanici, informează The Huffington Post.

Citește și: DESCOPERIRE REVOLUȚIONARĂ. Hormon care vindecă diabetul și te ajută să slăbești

Cercetătorii Universității Bristol au făcut un experiment pe 40 de studenți, pe care i-au fotografiat înainte și după ce au consumat alcool. 

Prima ședință foto a fost făcută înainte ca studenții să consume alcool, a doua ședință a fost făcută după ce tinerii au consumat primul pahar cu vin, iar ultima fotografie a fost făcută după ce fiecare student a consumat un al doilea pahar.

Fiecare student a avut voie să consume două pahare cu 250 de mililitri de vin.

Fotografiile au fost arătate unui alt grup de studenți, care au apreciat, prin note, cât de atractivi li s-au părut colegii, în fiecare dintre cele trei imagini.

Rezultatele experimentului au arătat că studenții au fost considerați mai atrăgători în fotografiile făcute după ce au consumat un pahar cu vin, decât în fotografiile făcute înainte de a consuma alcool.

Citește și: 10 alimente care te feresc de răceala de PRIMĂVARĂ

Însă, două pahare cu vin i-au făcut pe studenții fotografiați să pară chiar mai puțin atrăgători decât au fost inițial.

Cercetătorii au explicat că o cantitate mică de alcool duce la înroșirea ușoară a obrajilor, lucru care îmbunătățește aspectul fizic.

Un studiu anterior, făcut de oamenii de știință francezi, a arătat că oamenii care cred că au consumat alcool, deși nu au consumat, se simt mai atrăgători decât ceilalți.

Cele mai citite

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă