15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialTop 6 dintre cele mai bune filme în serie - I

Top 6 dintre cele mai bune filme în serie – I

Există tot felul de genuri de filme, de la comedii, filme de dragoste, psihologie, horror, până la cele ştinţifico-fantastice, thrillere, iar lista poate continua. Printre cele mai apreciate filme în rândul cinefililor sunt cele care au și continuări.

Unele filme ori sunt gândite de la început să aibă continuare, ori pe parcurs, iar cele mai multe sunt făcute după serii de cărți ale diverșilor autori.

În galerie îți prezentăm 6 dintre cele mai bune filme în serie.

1. Harry Potter – Filmul Harry Potter este cu siguranță unul dintre cele mai iubite filme adaptate după cărți, din toate timpurile. Se bazează pe poveștile a 7 romane scrise de J.K. Rowling și a avut un suces și un impact răvășitor asupra publicului.

2. Lord of the Rings – Este tot un film care a reușit să monopolizeze întreg globul, iar la fel ca la Harry Potter, este bazat pe un roman scris de universitarul și filologul englez J.R.R.Tolkien.

3. Star Wars – Este un film științifico-fantastic în care este vorba despre spațiul cosmic. Primul film a fost difuzat în 1977, de către 20th Century Fox și a devenit un adevărat fenomen de cultură populară.

4. Pirații din Caraibe – Este o serie de filme de lung metraj și a avut un succes foarte mare asupra publicului. Este vorba despre lumea piraților, după cum sugerează și titlul și este și unul dintre filmele care l-a propulsat și mai tare pe Johnny Depp.

5. The Dark Knight – Este o serie de filme de lung metraj, inspirate din desenele animate cu Batman. Seria este regizată de Cristopher Nolan.

6. The Godfather – Despre această serie de filme am putea spune că este cea mai cunoscută și populară, din toată istoria cinematografică. Seria The Godfather are în distribuţie nume mari ca Marlon Brando, Al Pacino, Robert de Niro, Diane Keaton. 

Cele mai citite

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...

VIDEO. Messi și compania revin și câștigă partida cu Montreal

Inter Miami, echipa unde evoluează Lionel Messi, s-a impus cu 3-2 în meciul cu Montreal, dar argentinianul nu a reușit să înscrie. Seria lui Lionel...

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...
Ultima oră
Pe aceeași temă