15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialTop 6 dintre cele mai bune filme în serie - II

Top 6 dintre cele mai bune filme în serie – II

Dacă ești iubitor de filme, cu siguranță îți plac mai multe genuri, ai actori preferați și ți-ai dezvoltat anumite pasiuni pentru anumite tipuri de creații cinematografice.

Printre cele mai apreciate și vizionate filme sunt cele care vin în serie, adică au o continuare. Prin urmare, în galerie vei găsi alte 6 dintre cele mai bune filme în serie (partea a II-a din II).

1. Spiderman – Este o serie de filme foarte apreciata, atât de cei mai mici cât și de cei mari, în care este reprezentat celebrul Spiderman – personaj care face parte dintr-o întreagă industrie și este cunoscut în toată lumea. Genul filmului este ştinţifico-fantastic, mergând pe acțiune și fantezie, îndeosebi.

2. Matrix – Este o serie de filme ştinţifico-fantastice care a reușit să își adune fani în întreaga lume. Filmul a creat și serii de jucării pentru copii, dar și pentru adulți. Matrix este și filmul care l-a făcut mult mai celebru pe Keanu Reeves.

3. Home Alone – Este seria de filme mai mult pentru copii și familie, însă asta nu înseamnă că nu este unul dintre cele mai iubite și apreciate filme – pentru perioada Crăciunului, mai ales.

4. Ocean's 11, 12, 13 – Este o trilogie foarte interesantă, plină de acțiune și suspans, cu actori celebri ca George Clooney, Brad Pitt și mulți alții.

5. American Pie – Este o serie de filme foarte amuzantă, care de fapt reprezintă un fel de simbol al comediilor americane, în special în categoria filmelor despre adolescenți.

6. Men în Black – Men în Black a fost și este unul dintre cele mai urmărite și "reurmărite” filme de acțiune, însă are și o tentă de umor cu totul și cu totul aparte.  

Cele mai citite

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

Localnicii curăță apele la Roșia Montană

Localnici și susținători ai Roșiei Montane participă, în ziua de duminică, 12 mai, la prima din cele cinci campanii de ecologizare a malurilor apelor...

România asigură peste 20% din consumul din UE la carnea de oaie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat, duminică, că România asigură peste 20% din consumul din Uniunea Europeană la carnea de oaie. "Mă bucur că particip...
Ultima oră
Pe aceeași temă