12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO Tren de LUX pe ruta Budapesta-Teheran, cu oprire inclusiv în...

FOTO Tren de LUX pe ruta Budapesta-Teheran, cu oprire inclusiv în Brașov. Cât costă şi ce servicii oferă

Amatorii bogaţi de călătorii cu trenul către destinaţii neaşteptate ar putea să-şi împlinească visul în curând, la bordul unui tren lux pe ruta Budapesta-Teheran, informează Mediafax.

"Odată cu deschiderea recentă a Iranului către Occident, ne-am gândit că a venit momentul", a declarat luni pentru AFP Marcella Beke, directoare de vânzări la Nostalgia, un tur-operator din Ungaria.

Biletul va costa între 10.000 şi 23.000 de euro pentru o călătorie, care va dura două săptămâni, dar compania promite pasagerilor un serviciu de cinci stele, cu băuturi alcoolizate gratuite, "mai puţin în Iran, unde se vor putea comanda băuturi proaspete şi bere fără alcool".

Itinerariul de două săptămâni va oferi multiple opriri în destinaţiii turistice, pe teritoriile Ungariei, României, Bulgariei şi Turciei. Înainte de sosirea la Teheran, călătorii vor putea să descopere oraşe iraniene ca Shiraz şi Persepolis.

Potrivit lui Beke, cele 70 de locuri aferente primei călătorii, programate în octombrie, au fost deja rezervate, în principal de către pasageri britanici şi australieni. Cinci plecări sunt deja prevăzute în 2015.

foto: goldeneagleluxurytrains.com

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă